escoban Vjecno haraju rumori o novom SOCOMU dije to zapelo… Sony pokusava izvlacit nove IPjeve iz guzice (Concord) a imaju vrhunski IPjeva koji su ugaseni.
somethingwrong Fenix bio je tu i PlanetSide2, CoD MW2(1), itd. Najjača generacija PS3. Zvuči čudno, za toliko pljuvani PS3, ali Uncharted 1, 2 i 3, KZ2 i 3, Resistance 1, 2 i 3, TLOU, Infamous, GTA IV, MGS 4, GOW 3, ma neću dalje ni nabrajati..
briatore somethingwrong PS3 su pljuvale samo budale. Daleko najjači period Sony ekskluziva. Na stranu cell procesor i lošija izvedba nekih multiplatform naslova.
foggy briatore PS3 su pljuvale samo budale. Daleko najjači period Sony ekskluziva. Pa ono, Xbox ih je pojeo tu generaciju, zapravo je pitanje samo na sto se fokusiras. Za mene je to najgora Sony generacija jer je moj primarni fokus bio zanr koji je Xbox gurao tu generaciju. Daleko si od istine, na zalost.
briatore foggy pa očigledno su moj primarni fokus i tvoj primarni fokus dva dijametralno suprotna primarna fokusa.🤣
somethingwrong foggy Pa ono, Xbox ih je pojeo tu generaciju Ne znam u kojoj paralelnoj stvarnosti je Xbox ikada ikog pojeo. I tu svoju najbolju generaciju je završio iza PS3. Anyway, da, dobro je da se Guerilla tad maknula od KZ i krenula raditi Horizon, sad samo da se na bar jednu igru vrate na KZ, makar i kao remake KZ2 MP makar i sa Gaas F2P BP DEI i još skraćenica ako treba . Aaaa
foggy briatore Meni je samo cudno slusat neke hvalospjeve o sonyjevoj najgoroj generaciji konzola. somethingwrong Znas kak vele, ups, there was somethingwrong with ps3 Od svih nabrojanih pucaljki killzone mi je bio ok, ali def ne trebam neki reboot remaster.
DarkPunisher PS3 je definitivno imao najbolji lineup ekskluziva. 4 i 5 mu nisu ni blizu po kvaliteti i raznovrnosti zanrova. Uz to, imali smo brdo odlicnih online igri. Socom, Killzone, Resistance pa cak i MAG…kad se sjetim suza krene.
Miro Propala igra koja se @Tuhy u sviđa baš cudno a on ima tako dobar ukus za igre, filmove i serije. P.S. ova zadanja sezona LOTR koju su posrali svi živi njemu je ok
Fenix foggy vjerojatno je do ukusa i preferiranih žanrova. I meni je to bila najbolja generacija. Krenulo katastrofalno, a nakon toga od igara do čitave platforme Sony radio sve što je trebalo da se iskupi
briatore foggy pa tebi i kapitalistima kojima su prodajne brojke bitne je najgora, meni koji voli singleplayer eksluzive je bila najbolja.
foggy briatore Pa upravo i ja to najvise volim i imas subjektivne tvrdnje koje nemaju veze sa realnim stanjem. Kao netko tko se igra od Snesa, trica im je stvarno najgora generacija, govorim to kao gamer koji igra sve i svasta. Nije bila najbolja, bila je najbolja, who cares na kraju dana? Ne znam zasto ljudi imaju potrebu gurat svoja razmisljanja i jos nazivat budalama sve koji to tak ne vide. Fenix Naravno da je do ukusa, to i je poanta koju neki ne vide.
somethingwrong foggy Kao netko tko se igra od Snesa, trica im je stvarno najgora generacija, govorim to kao gamer koji igra sve i svasta. Ne znam zasto ljudi imaju potrebu gurat svoja razmisljanja i jos nazivat budalama sve koji to tak ne vide. Treba onaj crveni text za ovu akrobaciju
foggy somethingwrong Pa da, guram svoje jer je ok samo gurat svoje, vidis kak idu svi razgovori, najbolje da svi tako pricamo. Samo ti je promaknulo da nikog ne nazivam budalom pa si postao index hr odma nabrzak iz konteksta, a imas i pocetak rasprave koji ignoriras. Valjda si shvatio da su ovakve tvrdnje glupost, ili je nesto stvarno somethingwrong?
somethingwrong foggy da tvrdnje su ti glupost, jer si upao u temu o Guerilli, Killzone i Horizon sa križarskim ratom protiv PS3 i sad je tema o tebi i tvom viđenju PS3. Sačuvaj bože da se nekome sviđa ta generacija PSa, Killzone ili šta već, odma upadaš sa vilama
foggy somethingwrong Pa na forumu smo, nismo u tvom selu gdje si ti serif. Igrao sam sve igre koje se spominju pa valjda smijem i komentirati u sklopu rasprave. No, u pravu si jednim dijelom, pa umjesto da pretacem iz supljeg u najgoru sonyjevu generaciju, ostavljam to drugima. Fenix Nisam trebao ni uletavati kad smo kod toga, ali sad je gotovo kad imamo index inspekciju.
somethingwrong foggy No, u pravu si jednim dijelom, pa umjesto da pretacem iz supljeg u najgoru sonyjevu generaciju, ostavljam to drugima. U pravu sam cijelim tijelom. PS3 najbolja konzola ikad objektivno za svoje vrijeme, PS2 i PS1 hardware unutra, free online, blu ray player, Linux, optical output, kontroler sa gyro kontrolama, upgradeable HDD i Killzone 2. $599 baby Kutaragi rasturio