solidmerlin Pa nekih 82-84, moram odlucit jos. Bolja mi je od Lies of P, ali malo ta tehnicka strana nije bajna, makar po tome smo svi mogli zakopat From, a realno na Pro igra radi brutalno minus stutter i pixelasta reza na momente.
Sve ostalo meni vrh ponude, bas ono igra koja me drzala do kraja i ni sekunde zamora. Na zalost tesko je sad bit inovativan, ali combat ovdje… cudo. Long Sword, Sword, Dual Swords, Axe, Spear - svaki tip oruzja ima 5+ special skillova, i svako oruzje od kojih je 3-5 po tipu ima drugi special koji je unique za oruzje; znaci weaponsi su prica za sebe, a na njih se vezu skillovi i cijeli progression sistem. Za mene je ovo smjer koji želim vidjet ubuduće, jer nema 1000 svega nego limitirano ali totalno unique sve.
Boss fajtovi nekad znaju trajat ali par ih samo i respec mi je pomogao plus super mi je bilo prtljat po svemu. Suma sumarum jedna odlicna zaokruzena igra popracena tehnickim sranjima na svim platformama osim na Pro hdje je najbolja ali i dalje i tu malo stuca