Zero Tzereen Jel to sestra Wukonga? Kako je krenulo uskoro nećemo imati samo Soulslike podžanr već i Wulike. Kinezi nisu normalni.
Blitz Tako ispadne kad se prevede ali na njihovom jeziku znacenja i izgovori nemaju veze jednons drugim. Ovo je recimo Ming Mo, sta je naziv za kraj Ming dinastije.
DarkPunisher PS5: Quality mode: 30 FPS Balanced mode: 40 FPS* Performance mode: 60 FPS PS5 Pro: Quality mode: 60 FPS Balanced mode: 70 FPS Performance mode: 80 FPS Ne vrijedi ovaj PRO k*rca 😉
renda Flipper yep, svaka druga igra je souls like. S time da kolko sam skuzil ovo je cisti boss rush naslov, kaj je meni veliki minus!
solidmerlin Flipper dopizdili su vise sa azijatizmom: Wuchang Wolong Wukong AC Shadows Ronin Yotei SH f Nioh 3 Khazan
foggy renda Pa da, kao i svaki zanr, pogotovo metroidvania koja je tu 100 godina. Mene to ne smeta, imamo izbor i biramo sta nas najvise privuce i zabavlja.
solidmerlin renda nije bas da ispratim stotine i hiljade igara a druga stvar azijska vibra mi se naglo ogadila u zadnje vrijeme. Dodaj tu jos par jRPGa, Nioh 3, Khazan…
renda foggy ma ja sam se referiral na to kak je "sve sad azijsko" a ono nabrojal je 7 igara, a izadje na godinu kak sam napisal nekoliko stotina ili tisuca igara svih vrsta iz svih kutaka zemlje.