Blitz Tako ispadne kad se prevede ali na njihovom jeziku znacenja i izgovori nemaju veze jednons drugim. Ovo je recimo Ming Mo, sta je naziv za kraj Ming dinastije.
DarkPunisher PS5: Quality mode: 30 FPS Balanced mode: 40 FPS* Performance mode: 60 FPS PS5 Pro: Quality mode: 60 FPS Balanced mode: 70 FPS Performance mode: 80 FPS Ne vrijedi ovaj PRO k*rca đ
renda Flipper yep, svaka druga igra je souls like. S time da kolko sam skuzil ovo je cisti boss rush naslov, kaj je meni veliki minus!
solidmerlin Flipper dopizdili su vise sa azijatizmom: Wuchang Wolong Wukong AC Shadows Ronin Yotei SH f Nioh 3 Khazan
foggy renda Pa da, kao i svaki zanr, pogotovo metroidvania koja je tu 100 godina. Mene to ne smeta, imamo izbor i biramo sta nas najvise privuce i zabavlja.
solidmerlin renda nije bas da ispratim stotine i hiljade igara a druga stvar azijska vibra mi se naglo ogadila u zadnje vrijeme. Dodaj tu jos par jRPGa, Nioh 3, KhazanâŠ
renda foggy ma ja sam se referiral na to kak je "sve sad azijsko" a ono nabrojal je 7 igara, a izadje na godinu kak sam napisal nekoliko stotina ili tisuca igara svih vrsta iz svih kutaka zemlje.
Miro Cekan recenzije ali po prvim dojmovima ima trzanja jer je posrani UE5. I da ima uzasan motion blur valjda se to moze iskljuciti
Snakedoc Vec je narucena, uopce me ne jebe. Cak nisam niti trailere gledao, odlucio sam kupiti. Fizicka verzija za 45 eura..
Flipper https://www.metacritic.com/game/wuchang-fallen-feathers/ Meta 75, kaĆŸu da valja za vas koji volite souls-like.
Miro Flipper Nije to loĆĄa ocijena na meti ali za day one kupnju ispod 8 (nos ti posran) me ne zanima. Pogledati cu koju recenziju pa odluciti
Picek Bacio sam oko na recenzije i oÄekivao puno viĆĄe. Zasad nemam namjeru kupovati, a kasnije kad doÄe na neko sniĆŸenje Äu vidjeti.