fensisuperstar Oficijalno potvrđujem dolazak u ZG bookirao sam hostel upravo. Fake Hostel Ovo je vlasnik. Neki Stevo Kju
buz fensisuperstar Uff, onda moram doći s električnim biciklom kako bi pobijedio moćnog Tcrossa. Mislio sam s običnim biciklom doći, ali očito ću morati izvući asa iz rukava.
foggy yakuza_stinger Ti vaši auti mogu brzo samo ić niz liticu Zapratite čovjeka za više savjeta - ima baš par ovakvih dobrih niz liticu (na kanalu).
Zero @fensisuperstar - u koliko dolaziš i hoćeš li u subotu do Infogamera/Interlibera? Mislim da će Qupo biti na D&D, možda i Tena kod Devolvera pa možemo do njih da im pokvarimo dan. Moglo bi biti još gostiju iznenađenja sa strane btw.
fensisuperstar Zero interliber da, infogamer ne. Kad ću krenuti? Prije podne sigurno. Imam nešto ujutro rano za riješit u gradu nakon toga pičim po Zigurata. Još ćemo se dogovoriti kako ćemo što i kad.
Davorsky Fenix 50,100,10…ko će znat😅. Vjerojatno je istina negdje na krajuhttps://media.tenor.com/D-qxqHFP4EYAAAAM/funny-animals-dog.gif