Zero ThaUrban Pa dobro sad, nitko ne traži da ganjaš prosjek na kraju polugodišta/semestra da bi se družio, to nikad nije bio uvjet. Ako ne ide dalje od 3-4 i to je ok, ipak igraš i igrice (s lakim platinama, ali ni to nije prepreka).
fensisuperstar ThaUrban ko nekad Fensi, dok je bio Alpha DOK JE FENSI BIO ALFA ZNA SE GDJE SE VOZILO @Zero @kauboj PO JEBENIM TRAČNICAMA
crowizard Mogao bi čak se zaputit put Zagreba petak taj pa vikend ostati. Napokon sam porješavao stvari na autu. Vidit ću i kakva će situacija biti sada sa poslom koji čekim i nadam se da cu dobit 🙂. Uglavnom javim sve na vrijeme.
Zero @viper89 - onii san, vidim da si živ. Dolaziš na pivo? Ono očekivao bih i @Fico, @maximalni, @Nocna_Mandragora pa da bude na okupu stara portal garda.
danko-b Ja cu isto doc… nisam bas sad previse aktivan na forumu jbg. Zivot, sranja…,al bas ce mi pasat druzenje.
wooddiebone OverHypedG Prag je predivan grad, imam puno prijatelja u Pragu. Divni ljudi, Prag je predivan, predivan. Al za ozbiljno, radio sam turu praga za pješačenje za sebe i ekipu, pošaljem ti na DM link ima toga za pogledat.