• Offtopic
  • FFA meeting #7 - Zagreb, subota 16.11., CB Impresso

greyback Nisu me ništa pitali, imali su i onaj ručni radar za brzinu, a ja sam išao nešto više od ograničenja. Ili su taman izašli iz auta ili nešto pa me nisu snimili, samo mi je pogledao dokumente i pustio me. Nije ih bilo na Wazeu, taman da ću ih stavit nakon što sam krenuo i vidim pojavi se ikona, tako da su vjerojatno taman krenuli operirat tamo.

Davorsky

Fora slike, pogotovo druga kao cover albuma FFA boybenda.

Taman se vratia nazad u Split. Bilo mi je zadovoljstvo prisustvovati meetingu, neke znam otprije pa sam proveo vremena sa njima, ispricavam se unaprid ako se nisam upozno sa nekim, nmg vas sve povatat Ha-Ha-Hahah. Fenix trebas ovo organizirat cesce od jednom godisnje 😎, a sa Fensijem treba na Soltu ic 🤣.

Bilo je vrh, samo kaj još uvijek dolazim k sebi, devastacija žešća.

Picek ja dosao kuci odem kod strica ujka vratit mu lance kaze sjedi jbt popiji rakiju. I popili bocu rakije jbt.

Kazem mu:"zvane jebote jucer sam pio"

Kaze on meni:"Ne seri nisi pičkajebtebogdatejebo"

I nisam pička.

Kaže zaštitar svašta svačega se nagledao po redarenjima, ali ovoga nikad

Također mi je jako drago što sam uspio ovaj put doći i upoznati sve prisutne, pogotovo nakon propalog planiranja dolaska zadnje dvije godine . Par lica sam odmah prepoznao ali većinu i dalje ne znam tko je tko, ali ima i to nekakvu čar da se upoznamo kao ljudi a ne internet persone. Krivo mi je što nisam mogao duže ostati, vidjelo se da se svi polako opuštaju i da će definitivno biti eventful noć ali u jednu ruku možda i bolje obzirom kako je krenulo sa eksiranjem eksperimentalnog alkohola.

Nadam se da se vidimo i iduće godine

kauboj Apsolutno ne dvojim ni sekunde da si ti odgovoran za hajpanje i naručivanje dotičnog alkohola pred mojim očima

ne ne 😃 picek je rekao se sjećate kad je Fensi pio 80% alkohol 😃

A @yakuza_stinger je prije 2 godine duckao Štroh kao Jones što ducka Aspinalla 😃 nema tu sad! Što se mora nije teško 😃

fensisuperstar najlakše druge okriviti 😂 Nadam se da ću i iduće godine zgriješiti 😂

@fensisuperstar @yakuza_stinger

To je osoba iz moje prošlosti, nisam je vidio pa ima negdje 18 godina,a prije smo bili dosta bliski.

Razmjenili smo brojeve…, al ja se njoj necu javit jer je decko dolazio tamo po nju… pa ne zelim razjebat nešto.,al ako se ona meni javi to je druga prica… al definitivno samo prijateljska.

Fenix je maknuo istaknutu iznaku s teme.

Znaš da je bila dobra pijanka kad te je i nakon tjedan dana još uvijek sram. 😂

Oprosti što nismo bili nimalo pametniji.🙈