Jbt zadnji put sam u metropolis dosao pijan sad sam u hostel dosao trijezan. Ali @ZigguratVertigo se napio za oboje :-D
FFA meeting #7 - Zagreb, subota 16.11., CB Impresso
Aaaa ostali bi slikeeee
- Uređivano
Kaj me nije policija zaustavila jučer na putu do doma.
greyback Nisu me ništa pitali, imali su i onaj ručni radar za brzinu, a ja sam išao nešto više od ograničenja. Ili su taman izašli iz auta ili nešto pa me nisu snimili, samo mi je pogledao dokumente i pustio me. Nije ih bilo na Wazeu, taman da ću ih stavit nakon što sam krenuo i vidim pojavi se ikona, tako da su vjerojatno taman krenuli operirat tamo.
Taman se vratia nazad u Split. Bilo mi je zadovoljstvo prisustvovati meetingu, neke znam otprije pa sam proveo vremena sa njima, ispricavam se unaprid ako se nisam upozno sa nekim, nmg vas sve povatat hah. Fenix trebas ovo organizirat cesce od jednom godisnje
, a sa Fensijem treba na Soltu ic
.
Bilo je vrh, samo kaj još uvijek dolazim k sebi, devastacija žešća.
Picek ja dosao kuci odem kod strica ujka vratit mu lance kaze sjedi jbt popiji rakiju. I popili bocu rakije jbt.
Kazem mu:"zvane jebote jucer sam pio"
Kaze on meni:"Ne seri nisi pičkajebtebogdatejebo"
I nisam pička.
Bilo je odlicno…. Svi ste mi bas super sjeli,sjeo je i pokoji samar ali nista za zamjeriti Vidimo se i iduce godine.
danko-b reci ti nama kad se ideš sa onom a? : -D
danko-b ona kovrčava je opasna, ako ne bude epilog, bit ću mnogo tužan
Kaže zaštitar svašta svačega se nagledao po redarenjima, ali ovoga nikad
Također mi je jako drago što sam uspio ovaj put doći i upoznati sve prisutne, pogotovo nakon propalog planiranja dolaska zadnje dvije godine . Par lica sam odmah prepoznao ali većinu i dalje ne znam tko je tko, ali ima i to nekakvu čar da se upoznamo kao ljudi a ne internet persone. Krivo mi je što nisam mogao duže ostati, vidjelo se da se svi polako opuštaju i da će definitivno biti eventful noć ali u jednu ruku možda i bolje obzirom kako je krenulo sa eksiranjem eksperimentalnog alkohola.
Nadam se da se vidimo i iduće godine