• Offtopic
  • FFA meeting #7 - Zagreb, subota 16.11., CB Impresso

Fenix neznam o čemu pričaš… Nemreš sam tak pljusnut post bez dokaza…

Kaj me nije policija zaustavila jučer na putu do doma. 🥶

greyback Nisu me ništa pitali, imali su i onaj ručni radar za brzinu, a ja sam išao nešto više od ograničenja. Ili su taman izašli iz auta ili nešto pa me nisu snimili, samo mi je pogledao dokumente i pustio me. Nije ih bilo na Wazeu, taman da ću ih stavit nakon što sam krenuo i vidim pojavi se ikona, tako da su vjerojatno taman krenuli operirat tamo.

Davorsky

Fora slike, pogotovo druga kao cover albuma FFA boybenda.

Taman se vratia nazad u Split. Bilo mi je zadovoljstvo prisustvovati meetingu, neke znam otprije pa sam proveo vremena sa njima, ispricavam se unaprid ako se nisam upozno sa nekim, nmg vas sve povatat Ha-Ha-Hahah. Fenix trebas ovo organizirat cesce od jednom godisnje 😎, a sa Fensijem treba na Soltu ic 🤣.

Bilo je vrh, samo kaj još uvijek dolazim k sebi, devastacija žešća.

Picek ja dosao kuci odem kod strica ujka vratit mu lance kaze sjedi jbt popiji rakiju. I popili bocu rakije jbt.

Kazem mu:"zvane jebote jucer sam pio"

Kaze on meni:"Ne seri nisi pičkajebtebogdatejebo"

I nisam pička.

Kaže zaštitar svašta svačega se nagledao po redarenjima, ali ovoga nikad

Također mi je jako drago što sam uspio ovaj put doći i upoznati sve prisutne, pogotovo nakon propalog planiranja dolaska zadnje dvije godine . Par lica sam odmah prepoznao ali većinu i dalje ne znam tko je tko, ali ima i to nekakvu čar da se upoznamo kao ljudi a ne internet persone. Krivo mi je što nisam mogao duže ostati, vidjelo se da se svi polako opuštaju i da će definitivno biti eventful noć ali u jednu ruku možda i bolje obzirom kako je krenulo sa eksiranjem eksperimentalnog alkohola.

Nadam se da se vidimo i iduće godine