Pročitaj na portalu
Članak

Ovo su PlayStation Plus naslovi za listopad

Harry Potter: Quidditch Champions, MLB The Show 24 i Little Nightmares 2 kao još uvijek aktualne PlayStation Plus naslove u listopadu će zamijeniti još jedna sportska igra, survival horor te anime vizualni roman.

Fala k konacno dobra AAA igra u lineupu, jebo vas ja sa 50centa indie igrama koje imam iz˛10 bundleova vec

deathwish daju i više nego dobre igre, al se vi lovite samo za ove "loše", a od svih "poklonjenih" igara pitanje je kolko ljudi ih zaista igra… Ja evo za sebe mogu reći da ne znam kad sam zadnji put skinuo i igrao igru sa ps+, ne stignem ni ovo što imam u libraryu

Picek Jedino me Dead Space zanima.

To mi je jedna od najdražih igara iz PS3 ere.

Nisam ga mislio odigrati ali s obzirom da je na Plusu i nije preduga igra ipak hoću.

monsieurgabe Ja evo za sebe mogu reći da ne znam kad sam zadnji put skinuo i igrao igru sa ps+

Zato što su igre govno većinom, pa je logično da nećeš prstom u govno dok imaš jabuka u dvorištu.

Svaka čast Sonyju šta su u vrijeme korone darovali bezuvjetno par dobrih indie videoigara u sklopu #stay at home. Nažalost niti jednu nisam odigrao do kraja a najviše sam igrao The Witness i Subnauticu a Abzu nisam ni taknuo a stoji mi to sve na hardu, dok sam jedino The Journey makao nakon 40-tak min. igranja jer nije mi odgovarala ta igra.

Ne mogu reći ni za PS+ da je baš nevaljao jer bilo je kroz prošlost vrlo primamljivih i zanimljivih lista videoigara i to možda za neke.

Za mene nije bilo tako jer ono što je bilo pod ps+ od AAA naslova sam ili odigrao ili sam namjeravao u skorije vrijeme odigrat pa bih kupio fizičku kopiju.

Pretplata mi nije bila u opciji zbog tih par igara.

Nekako su se pokvarili i postali sve lošiji sa tim ps+ listama ili mi se samo tako čini. Stvar je to ipak ukusa.

monsieurgabe

Za moj ukus ne. I am I gaming komp I daju igre like na keyshopu kupis za ispod eura. Takoder ne zanimaju me sportske igre stoga me bejzbol ne dira.

Ocekujem kvalitetu tipa last of us, ghost of Tsushima I slicno obzirom na cijenu

Dead space remake je vrhunska igra I konacno nesto kaj vrijedi