• Gaming Vijesti
  • Dragon Age: The Veilguard dobio novi prikaz s boss borbom, internet nije razočarao s novom zamjerkom

Pročitaj na portalu
Članak

Dragon Age: The Veilguard dobio novi prikaz s boss borbom, internet nije razočarao s novom zamjerkom

Premda se Bioware prošlog tjedna mnogima zamjerio s osobnim zamjenicama kod kreacije likova te detaljima u kreatoru koje su neki protumačili kao woke, nadolazeći Dragon Age: The Veilguard nastavlja izgledati jako dobro tamo gdje je bitno – kod igranja.

Pa kad vidis onu usporedbu sa glavama zbilja izgleda mutavo,al dobro to je valjda takav dizajnerski stil.

A sama igra ne znam kaj da velim. Probao sam proslu igru i to mi je bilo kao offline MMO, a tak nekaj mi nije bas zabavno.

Sada sam išao pogledati video i baš sam obratio pažnju na glave.

Meni to izgleda normalno.

Meni je taj gameplay segment bas bio nikakav u ovom prikazu.

Mogli su bolje pokazati neku gameplay montazu iz razlicitih delova igre al jebat ga.

renda ja sam počeo u potpunosti ignorirati bilo kakve komentare na internetu. Količina hejta je postala nenormalna. Sve kaj su najavili u vezi ove igre obećava. Nije mi jedino legao dizajn qunari rase, a za ostalo čekam recenzije.

Deadwalker i ja, ali debili potope dobre igre zato jer eto, mogu i to mi ide na kurac nenormalno. Fakat se pretjeruje na sve strane, svi su postali osjetljive pickice i smeta ih doslovno sve.