• Gaming Vijesti
  • Ghost of Tsushima 2 u prvom prikazu potvrđen kao Ghost of Yotei, izlazi dogodine

Meni je trailer odlican, i jedva cekam igru, nadam se da bu super, trenutno sam na drugom proigravanju prvog dijela

Pogledo na TVu trailer…

Impresivno izgleda

Moram preći Cušimu… Kada će remaster ili šta?

OverHypedG

Valjda si katkada ga gledao pa ti ga yt počeo servirat.

Ja ga nisam nikad gledao što priča i izvodi jer nisam ni znal za njega dok ga fensi nije počel stavljat ovamo.

Odgledao sam tad par početnih sekundi iz znatiželje i to mi bilo dovoljno da okrenem na drugi kanal. Možda i priča nešto zanimljivo ali mi je čovjek antipatičan i ne odgovara mi nikako.

Odigrao ju nedavno, da bi opet dobio volju treba mi min. tri godine 😃

doktor1 Moram preći Cušimu… Kada će remaster ili šta?

Poslije dvojke.

Trenutno prelazim prvi,zabavno,igru podiže dodatno seting u srednjovjekovni Japan,jbg. Jin nije faca ko Geralt…veseli me nastavak…još se sjećam Samanosukea😁

OverHypedG Ne nego bi se tribalo uzimat u obzir misljenje od beskorisnog mlatimudana i redikula wannabe jutjubera sa 4+ tisuce klošarskih igara/platina od minutu-dvi 🤣 ne pratim momka ali cuj on blokirao asmongolda klošara, ma nu velike face.

Blitz šta si ti realno postigao da bi me tvoje mišljenje uopće diralo ili bih ga uvažio? Po ovom tvom odgovoru, po samom stilu pisanju vidim da - …ništa…. Što se njega tiče, možeš mu dati ruku komotno ili ako baš inzistiraš i leći se u krevet s njim, pa mu baci d****u 😉

Lik ne radi ništa produktivno osim što okolo širi negativu. Na sve pozitivno on nađe onu malu negativnu stvar, od toga radi slona, kreira pokret mladih ljudi kojima se mozak uopće ne uključuje, postaju krdo ovaca koje nemaju vlastito mišljenje i slijepo prate mišljenje nekog fiktivnog lika za čiji život iza YouTube scene nemaju pojma. Takvi ljudi su krajnje opasni za društvo i nikad nećemo napredovati s takvima. Moć je u krivim rukama.

A sretno sa novim nastavkom, kupio sam bio prvi dio ali mi je brzo igra postala dosadna. Pogotvo cim dobis da u jednom standoffu mozes 5 protivnika pokositi.

Ja nemam nis protiv da glavni lik bude zena. Al me cudi da nisu stavili crnkinju/crnca ili itd da budu u trendu. 🤣

Meni je okej da je novi lik ali zašto baš ženski??

Previše se gura to. Ne znam povijest Japana i samuraja ali da li je uopće bilo ženskih? Ubije imerziju kad znam da ću sa njom pobiti pola Japana.

Inače trailer je super!

resident_evil Bilo je ženskih samuraja, no issues here. Kad se držimo povijesti i nekih osnovnih činjenica ja sam okej s tim.

Ja bi jos samo nadoda da ženski lik izgleda normalno, nije unistena faca da mislis jeli retardirana nije nabrijana da neznas jeli muško ili žensko

resident_evil Meni je okej da je novi lik ali zašto baš ženski??

Vjerovatno da bude veca/osjetnija promjena naspram glavnog lika u 1-ici, uzmi u obzir da su 1600-ih žene bile puno divljije i ratobornije u takvim ratnim okolnostima…nije bitan spol, bitan je lik.

resident_evil Ne znam povijest Japana i samuraja ali da li je uopće bilo ženskih?

Japan je tad imal patrijahalno uređeno društvo i žene su bile po strani odnosno tamo gdje im je primjerenije mjesto a ne na bojnom polju i ako je i bila pokoja nju su vjerojatno nazivali muškaračom i sprdali je.

doktor1

Pa zato sam i ostavil otvoreno pitanje da je bila pokoja.

Čitao sam već nešto o tome i obično bi takva bila iz plemičke obitelji koja je mogla radit sve što i jedan muškarac biti alpari pa tako bit i žena samuraj onna bugeisha.