• Gaming Vijesti
  • Ghost of Tsushima 2 u prvom prikazu potvrđen kao Ghost of Yotei, izlazi dogodine

Igra je fikcija i based on history ali nikako točna.

Prekinite srat da se baš svugdje gura woke.

Kad smo igrali Tenchu sa curicom-nindžom Ayame nikom nije smetalo.

Meni ne smeta što je protagonistica žensko. Koliko smo imali igara sa ženskim likom, pa nikom nije smetalo. Bitno da su story i gameplay na visokom nivou.

A meni protagonistica na prvi pogled čak izgleda simpatično, a ne ko ona rugoba Kay Vess.

milicevic87 Slažem se. Ako smo došli do toga da nam smeta što je glavni lik žena stvarno smo otišli u k***c.

In game lik mi izgleda dobro, ali glumica je opet neka fluid gender woke BS sta god fluid gender znacilo… Sta je to probudis se ko musko zaspes ko zensko ? U kojem mi bolesnom svitu zivimo majko mila…

Nadam se samo da to nece negativno utjecat na igru.Nemam nikakvog problema igrat sa zenskom, nakraju krajeva bilo je zenski samuraja u Ghost1 pa se niko nije zalio

Bome smo u kurcu ako žena ne smije izgledati prosječno, nego je automatski rugoba.

escoban čuo sam za to. Također, i ja se nadam da neće ubacivati sranja za "modern audience". Svakako ću pričekati recenzije prije kupnje.

milicevic87

Protagonistica izgleda kao normalna ratoborna žena, ipak su 1600-te, bilo bi glupo da su stavili neku nakvarcanu, neuhranjenu nježnu manekenku…u ovoj igri njezin izgled treba pratiti njenu surovost, ipak je ovo non-fantasy igra.

Koga boli jel musko ili zensko, ni prvi deo nije predstavio taj period i samuraje bas kako treba, od kad smo u igrama koje su fikcija sa inspiracijom istorije poceli da brinemo jel neko musko ili zensko.

Likusa ima dva maca, vuka, vatreno oruzije i jebenu tamburicu…….znaci vrh.

Neznam kakav je prvi Cušima ali ovaj drugi mi izgleda lijepo.

Jedva čekam ustvari najviše se radujem Cušimi i Croftici x2 od PS4 igara da zaigram koje sam prije ljeta nabavil.

To će morat još pričekati jer ne volim više paralelno igara imat u odigravanju a i hard disk mi je već punašan tak da prvo Ezija rješim u cijelosti a to su tri igre za odguslat.

A moj tempo igranja je baš laganini tak da bih Cušimu i Laru mogel zaigrat tam negde sledeće godine.

4 mjeseci kasnije