Igra je fikcija i based on history ali nikako točna.
Prekinite srat da se baš svugdje gura woke.
Kad smo igrali Tenchu sa curicom-nindžom Ayame nikom nije smetalo.
Igra je fikcija i based on history ali nikako točna.
Prekinite srat da se baš svugdje gura woke.
Kad smo igrali Tenchu sa curicom-nindžom Ayame nikom nije smetalo.
milicevic87 Slažem se. Ako smo došli do toga da nam smeta što je glavni lik žena stvarno smo otišli u k***c.
In game lik mi izgleda dobro, ali glumica je opet neka fluid gender woke BS sta god fluid gender znacilo… Sta je to probudis se ko musko zaspes ko zensko ? U kojem mi bolesnom svitu zivimo majko mila…
Nadam se samo da to nece negativno utjecat na igru.Nemam nikakvog problema igrat sa zenskom, nakraju krajeva bilo je zenski samuraja u Ghost1 pa se niko nije zalio
Bome smo u kurcu ako žena ne smije izgledati prosječno, nego je automatski rugoba.
escoban čuo sam za to. Također, i ja se nadam da neće ubacivati sranja za "modern audience". Svakako ću pričekati recenzije prije kupnje.
Protagonistica izgleda kao normalna ratoborna žena, ipak su 1600-te, bilo bi glupo da su stavili neku nakvarcanu, neuhranjenu nježnu manekenku…u ovoj igri njezin izgled treba pratiti njenu surovost, ipak je ovo non-fantasy igra.
Koga boli jel musko ili zensko, ni prvi deo nije predstavio taj period i samuraje bas kako treba, od kad smo u igrama koje su fikcija sa inspiracijom istorije poceli da brinemo jel neko musko ili zensko.
Likusa ima dva maca, vuka, vatreno oruzije i jebenu tamburicu…….znaci vrh.
Ja krivim vas dvojicu. Ja najmanje udaram Asmona na forumu atm.
Neznam kakav je prvi Cušima ali ovaj drugi mi izgleda lijepo.
Jedva čekam ustvari najviše se radujem Cušimi i Croftici x2 od PS4 igara da zaigram koje sam prije ljeta nabavil.
To će morat još pričekati jer ne volim više paralelno igara imat u odigravanju a i hard disk mi je već punašan tak da prvo Ezija rješim u cijelosti a to su tri igre za odguslat.
A moj tempo igranja je baš laganini tak da bih Cušimu i Laru mogel zaigrat tam negde sledeće godine.