Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2
Samo kažem…
Meni svi ti remakeovi su top; nisam igro ništa i sada na PS5 mogu sve odigrat u boljem izdanju.
Stvar je šta se njurga da nema novih IPeva i generacijskih igara, a ovako nešto se opravdava jer mnogim nostalgija radi!
Stvar je u tome šta ne vidim razloga šta ljudi šize kada se najavi remaster ili remake kao da će išta promjeniti. A kada dođe nostalgični remake onda je to OK
Ovakvi remasteri ne oduzimaju baš toliko vremena developerima. Osim toga uptno je koliko se njih uopće može upustit u kvalitetnu izradu remakea a da ne govorim nastavka neke igre.
- Uređivano
doktor1 a ovako nešto se opravdava jer mnogim nostalgija radi!
Većinom nemam ništa protiv remastera (o rimejkovima ne treba ni pričat, to je praktički skroz nova igra i nikako ne idu u isti koš) i stvarno sam ih dosta odigral , ali remasteri igara koje su izašle na PS4 (znači, jedva par godina od izlaska) te i dan danas izgledaju jako dobro / odlično nemaju previše smisla.
Jedan sam od većih fanova Horizon igara ovdje na forumu, i remaster Zero Dawna smatram nepotrebnim. Pogotovo ako će ga naplaćivat po full cijeni.
Remaster TLOU-a (kojeg ću zauvijek smatrat jednom od najboljih igara ikada) je bio čisti cash grab i nek gore u paklu radi full cijene. Odigral sam ga, jer, well, radim tu di radim.
Sa TLOU 2 su su očito shvatili da su bili pohlena stoka jer je bila ona mogućnost upgradea za 10 eura i tako nešto pozdravljam. Ako će Horizon imat istu mogućnost, vjerojatno ću odigrat.
Ima remastera koji imaju smisla, ima onih koji nemaju i koji su čisti cash grab. Ne njurga se bezveze kontra nekih ako se realno razmišlja i sagleda svaki od njih posebno.
Tebi je to oke, kao i svima onima koji nisu odigrali te igre. Mi bismo tu vjerojatno svi do jednog bili suglasni da Gears serijal dođe na PS5 u obliku remastera.
Soul Reaver igre neće bit remake. Da je full remake kao Resident Evil igre, sad bih vjerojatno bio u komi od veselja. Remaster je i izgleda to neusporedivo u odnosu na to kak je prije izgledalo, ali i dalje je to primjetno stara igra. Ali svakako mi više ima smisla remasterirat nju nego Days Gone.
Al opet ponavljam, ne miješat remake igre sa remasterom.
Ti remasteri friških igara su manje više trebali biti besplatni za sve postoječe vlasnike. To je baš mužnja love.
- Uređivano
Dolazi i na X
Edit:
Evo i na Steam, poznata je i cijena:
Se zna hoće li biti disk izdanje? Nisam nigdje našao tu informaciju.
Jedino limited run ako ubaci a drugo nista za sad
Skipam ovo, jeftini upgrade koliko mi se čini.
Ništa od mojih para brate Sony.
Opšte je poznata stvar da su starije bolje
igre naravno.
Zanimljivo mi je koliko vas je nalozeno na igru staru 25 godina! Kao sto Tuhy kaze da je dobar Remake mozda bi mi bilo zanimljivo ali ovako igrati nesto sto je davno predjeno i odigrano me ne privlaci ni najmanje. Bas me zanimaju ocjene i dojmovi nakon sto prodje ovaj prvi nostalgicni hype jer se to ipak radi o staroj igri sa starim mehanikama koja, iako je u ono vrijeme bila solidna, danas tesko da moze proci :/
moschus Kao sto Tuhy kaze da je dobar Remake mozda bi mi bilo zanimljivo ali ovako igrati nesto sto je davno predjeno i odigrano me ne privlaci ni najmanje.
Dugo fanovi zazivaju remake Soul Reavera i izdavač je odgovorio kako je. Sumnjam da je remake moguć zbog izuzetno zastarjelog gameplaya i igri treba kompletan redizajn za full remake.
Svi se pozivaju na RE2, ali ta igra je imala gotov kostur u vidu novijih nastavaka. Mislim da će se Silent Hill 2 jako patiti po pitanju gameplaya.
Meni je ovo ok. Korektno izgleda, a dvije odlične igre za 30 Eura su nobrainer.
- Uređivano
Ok je, no vjerujem da će to povući sve probleme samih igara. Zastarjeli gameplay u ovoj godini bit će veselo veče, a mene mislim da ne zanima jer neke stvari nek ostanu tam gdje su i bile.
Remaster na remaster.
Mene više zanima to što je prvi Soul Reaver izdan kao nedovršena igra s hrpom odbačenih ideja, lokacija, bossova. Hoće li raditi nešto po tom pitanju.
Hoće, napravit će točno ništa. Možda izrežu i neke dijelove koji su u originalu također, why not.