Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2
Malo pozitive. Suprotno površnim impresijama, uloženo je i dosta truda u ovo. Samo eto, igra iz PS1 ere i remaster nisu najbolja kombinacija.
I da, nisam ni provjeravao imaju li igre trofeje/acive i ispada da imaju. Razlog više za replay.
Igrao sam sinoć sat i po. Lagao bi kad bi rekao da ne uživam, ali da ovoj igri treba pravi pravcati reamke o da.
Koliko bi Nosgoth bilo ljepše mjesto sa današnjom grafikom. Borba je za dašanje standarde prelagana i ne izgleda dobro kao 99.
Ali sve ostalo čista uživancija. Preći ću jedan i onda odmah dvojku. Šteta što i Defiance nisu stavili.
Treba jedan veliki remake koji će zahvatiti SR 1 i 2. Ono što me je najviše smeta u LOK serijalu je to što taj svijet uopće ne djeluje konzistentno. Jedino što djeluje su glavni likovi i Pillaras of Nosgoth. Ali, svjet… Svaki put drugo geografsko područje koje nema veze s vezom.
Baš se vidi da je remaster odrađen od ljudi koji vole serijal. Drago mi je da nisu dirali estetiku i ton originala pa su tako zadržali taj mističan izgled igre. Ima nešto nostalgično u izgledu pojedinih PS1 igara, a Soul Reaver je jedna od najatmosferičnijih sa sivonje.
Nadam se da će i nastavci dobiti isti tretman. Jer serijal to zaslužuje, te igre moraju biti dostupne. Svaka čast emulatorima ali ovo je jedini pravi način da se prezerviraju klasici iz prošlosti. More je kultnih igara/serijala koji su zarobljeni na starim konzolama.
Imam 9h i lagao bi kad bi rekao da ne uživam. Baš old skul igra u novom ruhu. Ali da bi remake dao novu dimenziju definitivno bi. Strah me pomisliti kako bi to izgledalo sa današnjom grafikom.
Nekako su mi u sjećanju da su boss borbe bile teže. A ono jedna lakša od druge. Pogotovo Rehab, doslovno sam mislio da se igra sprda sa mnom.
Također mi je u sjećanju da je bilo puno više razgovora ali nema ga baš. Dvojka i Defiance imaju masu više to sam 100% siguran. Svaki onaj mural bi bio monolog + likovi itd.
Gušt mi je jer te igra ne vodi za ruku i ima masu side contenta. Svaka moć (ne po priči) je zagonetka. Do duše nije da ih baš koristim jer su obični protivnici slabi i mogu ih riješiti bez moći.
Ja kako san vidio da je bilo gliceva sa trofejima jos nisan zaigra.
Upalio Tombu prije toga ali to je drlog koliko malo truda je ulozeno u igru i sad od straha necu pokrenem ovu igru
Ma ne j mene trofeji. Igram zbog gušta
Prešao sam jedinicu i odmah sam krenuo sa dvojkom. U prvih 2h ima više razgovora nego prvi Soul Reaver.
Uglavnom uživanje na max.
Slazem se, bas je uzivancija igra, osim borbe koja nema "subera" sve je ostalo jako dobro i dalje, tesko je za povjerovat da sam ovo igral prije 25 godina i da je bilo ovak napredno, strasno.
Da da brutalne su igre bile za svoje vrijeme. Pogotovo prvi Soul Reaver.
Da li ubijaš sve protivnike? U jedinici doslovno možeš trčati jer nema skill tree. U dvojci isto možeš zaobilaziti osim na nekim dijelovima di se zatvore vrata.
Iskreno više od nastavka volio bi pravi remake za Blood Omen. Koja bi to bomba bila kad bi se potrudili. Jer doslovno za svaki item, magiju, oružje postoji lore. Priča je sama po sebi super i kad bi napravili nešto u stilu novog GOW, baš bi roba bila.
- Uređivano
resident_evil a ubijam da, ali sam skuzil da ih bzvz ubijam kad nema neke koristi od njih, jedino dok ti fali health da se morphas u drugu dimenziju.
- Uređivano
Prešao sam i Soul Reaver 2. Joj kako bi odmah krenuo Defiance i Blood Omen 2. Čak dolazim u napast da krenem igrati na PS2 ali neću jer mi je stigla Stellar Blade danas.
Btw ako ste išli gledati pod bonus ima masu novih concept arta di se da naslutiti da je Blood Omen remake u pripremi. Slike su brutalne!
Aaaa majku ti bogovu
Valjda će bit kod nas, ovo je fenomenalno
Evo da imaš i ovdje just in case, ja sam sa VGP-a kupio sinoć.
Si vidio collectors edition? 140$ i predivno izgleda.
Izlazi tek u 6-7 mj tako da mi nije žao što sam kupio digital. Ako ne kupim collectors onfa ću sigurno samo obično disk izdanje za 35€. Moram podržati serijal jer želim nastavak ili pravi remake Blood Omena. Kad nađem vremena postam slike iz igre di se vidi da imaju koncept za mladog Kaina.
https://gaming-shop-vranovic.hr/proizvod/legacy-of-kain-soul-reaver-12-remastered-deluxe-edition/
Ima i Zelda za preorder. Moji još ništa, al nije me briga.
Ja sam upravo piknuo kod Vranovića. Jebeno izdanje, nikakva cijena.
Se sigurno dobije disk? A ne da bude ona pizdarija da daju kod za download.