Nisan ubra, hoće se moć prebacivat između starog/novog izgleda ?

Baš užasno izgleda. Ili napravi posao ili nemoj. Ovo je toliko polovično odrađeno.

Komaps baš iritira. Nadam se da ga se može ugasiti.

herc kompas je tolko nebitan u ovakvom arhaicnom dizajnu.

weky ne moze valjati remaster PS1 igre taman da je MGS. To mora ici remake!

U biti uspjeh je što su uopće to i napravili. Našao sam objašnjenje da Defiance kao završnica trilogije nije uključena zbog ograničenog budžeta. Ima smisla, možda ako prodaja bude dobra na kraju prilagode i to modernim platformama.

Sa tim čudnovatim kljunašem nalik elijenu sam se dost natezal. Nikak da ga otpravim u pekel. Već sve to sam pozabil a video me malo podsjetil kak je bile. Ubijaš ga vlastitim jajcima.

Malo sam si razmislil i ipak nebum nabavil remastere. Dok sam tada igral bilo je i više nek ok ali sad dok gledam gameplay video koji me ovako dosta podsjeća na tip igara koje u današnje vrijeme više ne volim.😐

Zero tesko da ovakvi remasteri mogu ubrati neki profit plus igra nema veliku publiku. Alan Wake remaster je npr na nuli.

solidmerlin Vjerojatno ne očekuju ni milijunske brojke s obzirom na užu publiku iz PS1 dana na koju ciljaju i s obzirom na uloženo. Mislim da bi ovo lako moglo biti u plusu, ali pravo pitanje je hoće li to iskoristiti kao inicijativu za dodatne remastere. Evo, ja sam poprilično siguran da u paketu s Defianceom ne želim i Blood Omen 2.: p Ovo je sad i idealan poligon za ispitivanje interesa današnje publike za nekim reviveom svijeta Nosgotha (ne mislim na remakeove).

renda kompas je tolko nebitan

nepotreban!

Zero Defiance i danas izgleda odlično, odigrao na PS2 prošle godine jer mi se na PC rušio 🙄

ikral Najigriviji i najbolje izgledajuć iz današnje perspektive, plus dva igriva lika (Raziel i Kain) te konačna završnica duge i kompleksne priče. Jednostavno moraju i to remasterirati.

Zero Da, ne bi bilo loše da se može odigrati na trenutnoj generaciji. Tu bi zasjao kako treba.

Ja mislim da ova igra treba ostati u vremenu u kojem je nastala i da to iz danasnje perspektive ne izgleda ni priblizno tako zanimljivo i originalno kao prije 25god kada smo prvi put igrali. Ajde da je nekakav kompletan remake u stilu RE igara to bi bilo super ali ovo izgleda zastarjelo a i gameplay mora biti takav :/

Slozio bih se da neke stvari trebaju ostati tamo gdje jesu. Upalio sam nocas gameplay video i ugasio za par min, jednostavno takav zanr igre sa starim mehanikama meni je no go, prelose mi se cini na prvu.

Super igra koja ima svoje mjesto ali preskacem ovakva izdanja.

S pozitivne strane sudeći prema ocjenama remasteri su barem korektno odrađeni i prilagođeni modernim platformama (slobodno preskočite sarkastične opaske kako jedino remake znači prilagođenost). Tomb Raider remasteri su prošli relativno dobro, vidjet će se hoće li i ovo.

S te strane da, cini se oke iako velim, samo reskin bacit na vizuale za mene i ovaj zanr nije bas napeto. Onaj boss fajt na pocetku zadnjeg ign gameplay videa… ono je uzasno.