Zero Baš super igra za današnje klince ako ne bi ništa dirali.

U tom i je problem. Sve nove igre sve živo pointaju, ja sam prestao zbog toga pratit (ne namjerno) razgovore, i uopće više nemam fokusa kad je nešto osrednje pa mi zbog kvalitete igre nije ni bitno pratiti previše. Nekada bi držao fokus jer kada igram, znam da moram kako bi završio uopće dio do kraja. Zato i jesu svi u sve većem problemu jer sve netko radi za tebe, indirektno. Postajemo fikusi.

Zero Nije da, mislim da smo tamo išli po neki od spellova i možda health upgrade, cijelo područje je bilo skroz opcionalno…kao i dobar dio igre ako je netko išao ganjati sve što se dalo naći

Pa dobar dio igre su bile cijele mape i dionice koje ne vode apsolutno nigdje.

foggy

https://blog.playstation.com/2024/09/24/legacy-of-kain-soul-reaver-1-2-remastered-launches-on-ps5-ps4-dec-10/

Map & Compass: Nosgoth is a vast, open world. Navigating, even with quick travel, can be daunting for first-timers. We added a map and compass to assist with finding the next objective, so you’ll never feel completely lost, even if you decide to play through optional content. The map is a brand new, never-before-seen map of Nosgoth co-created by Aspyr, Crystal Dynamics and key members of the Legacy of Kain community. It is one of the most beautiful additions to the game and a celebration of the fans who have kept the games alive for so long.

Kak igre ne bi bile skupe za razvoj kad su im za crno-bijelu random chatgpt mapu trebale dvije firme i community.

resident_evil It is one of the most beautiful additions to the game and a celebration of the fans who have kept the games alive for so long.

Ako pointaju sve zivo prije nego to pronađeš, onda je ovo najgore što su mogli napraviti. Doduše, igra je kaos za navigaciju, pa malo pomoći ne škodi, ali zadnjih 10 naslova me vodilo prema apsolutno svemu. Ne mogu opisati koliko je to loše.

Izlazi i na Switch

Tolki hajp, a garantiram da tu na forumu bude mozda par kupnji, a tak je sa svakom od tih prastarih igara, sjecam se najave Shenmue 3, kolektivno svrsavanje, na kraju nakon izlaska nitko ni rijec, isto i sa System Shockom.

A čekaj. Kod ovakvih slučajeva starih igara kao remasteri. Prvo kad izađe ide se na YT malo pogledat druge koji su već nabavili i počeli igrati pa malo čitati komentare onih kaj su kupili dal su zadovoljni ili nisu baš i kad sve bude to potvrdno na OK onda se ide u nabavku igre. To je neka strategija da budeš zadovoljan i ti ako već si volio original.

renda sjecam se najave Shenmue 3, kolektivno svrsavanje, na kraju nakon izlaska nitko ni rijec

A dobro sad ta igra je navučena šestica ispala 🙂 Kad su ljudi vidjeli što je izašlo, svi su odustali. Ja i dalje imam prva 2 remastera i moram drugi još ponovno završit, a treći isto budem nekad.

Za ovo vjerujem da će biti veći interes, ali isto tako ne očekujem čuda.

Raziel

Ovo je top, remaster odlično izgleda, bolje od očekivanog, igra jebačke atmosfere i nostalgija.

Kao i Tomb Raider remasteri nedavno. Top igre u novom izdanju.

Zovite ovaj gen remaster gen al ponuda igara je veća no ikad.

Ljudi od 30+, poput mene, znajte da dolaze mlade generacije koje nisu odigrale kultne klasike, eventualno su čitali i gledali na YT kasnije. Da potražnje nema nitko ih nebi pravio. Svaki remaster do sada prodao se u najmanju ruku vrlo dobro uz dodatnu zaradu.

pravednik

Teško da će mlađe generacije igrat ovo, kao ni Tomb Rider remastere. Kupci su tu prvenstveno ljudi koji su ih igrali prije 25 godina i žele ponovit iskustvo.

sanzo upravo to, a ako nisu takli kontrole i kameru, onda iskreno ne znam kome ovo moze biti dobro i pozeljno jer sam prije dvije godine probal na sivonji neke stare klasike i to je neigrivo, cast izuzecima.

pravednik ako jesu onda super, iako dok ne potvrde nisam ni malo zainteresiran.

renda

Na stranici crystaldynamicsa piše da će biti i klasične kontrole, a i moderniji sustav te bolja kamera:

Aspyr and Crystal Dynamics have teamed up to reveal Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered, a new collection featuring remastered versions of the original hit action-adventure games Legacy of Kain: Soul Reaver and Legacy of Kain: Soul Reaver 2, beautifully restored with higher resolution textures, models and VFX, as well as a new photo mode, upgraded camera, new control options, improved performance and more.

mjesec kasnije

Imamo novi video!

14 dana kasnije

Imamo i prvi (dodouše, jako kratki) gameplay prikaz.

Ono, ta mapa i interface od istog izgledaju kao da ih je netko odradio za manje od 20 kn 🙁 A i ne kužim zašto su to uopće stavili?! Kad je igra izašla, trebalo se pomučiti i bez toga. Samo…Da… Više nije 1999., nego 2024. i sve treba biti servirano.

Day one zbog nostlagije.

Mene zanima dal će napokon staviti titlove. Soul Reaver 1 i 2 nisu imali. Pošto ima masu dijaloga tad mi je to bio veliki minus. Jbg nisam znao engleski dobro kao sad.

Soul Reaver 2 je imao tekstove u izborniku od cijelih animacija. Čak sam i tako čitao ali nije to to.

12 dana kasnije

Kako samo Legacy of Kain ima bolestan voice acting, znači na svaki trailer kojeg sam do sad pogledao se naježim, koji majstori…

14 dana kasnije

Znači neće biti fizičke kopije?

Btw vidio sam da je glavna direktorica za remastere žena koja je mega fan serijala. I ima posvćen YouTube kanal. Po tome izgleda da bi fanovi trebala biti bez straha.

Što se više bliži datum izlaska to sam nestrpljiviji. Iako sam i dalje za to da su napravili pravi remake.

Za kvalitetan remake/reboot treba dobra vizija i dosta love. Bolje da dobijemo ovo za početak nego nekakav ofrĺje remake.

Nisam volio kompletan LoK garnizon a kad vidim da remastaju PS1 naslov ospem se. Tako da jok-jok situacija za mene.

Kad bolje razmislim Soul Reaver je za ono vrijeme bio ispred svog vremena.

Promjena u duhovni svijet na instant. Koliko me pamćenje služi više manje cijela igra (open world) bez učitavanja. Grafika bolesno dobra, priča top tier, igrivost, bossevi, zagonetke, soundtrack, voice acting bolji nego na nekim igrama sa ove generacije.

Ovdje, kao i za Tomb Raider i slične remastere, fali samo neki dobar CRT filter i film grain. Da se pokuša replicirati efekat CRT tv-ova gdje su tada igre bile namijenjene da se igraju. Ovako overblown sa 4k rezolucijom se čini flat. Jer se uklanja dirt i grain.

Zato kada igram na duckstationu, idealno je za pravo iskustvo, downsampleati igru sa 4k na tipa 480p, upaliti CRT Royale filter i izgleda stvarno fenomenalno. Naravno ako se traži autentično iskustvo.

Meni se ne sviđa ova remasterana grafika, ali dok god postoji opcija da se prebaci na OG grafiku, onda nikakvih problema nema s moje strane. Što više opcija to bolje. A što kaže i Dormin, ionako 99% su šanse da ne bi ni znali napraviti dobar remake, tako da je ovo i više nego odlično.

Kupljeno cekamo za igranje

Nisan ubra, hoće se moć prebacivat između starog/novog izgleda ?

Baš užasno izgleda. Ili napravi posao ili nemoj. Ovo je toliko polovično odrađeno.

Komaps baš iritira. Nadam se da ga se može ugasiti.

herc kompas je tolko nebitan u ovakvom arhaicnom dizajnu.

weky ne moze valjati remaster PS1 igre taman da je MGS. To mora ici remake!

U biti uspjeh je što su uopće to i napravili. Našao sam objašnjenje da Defiance kao završnica trilogije nije uključena zbog ograničenog budžeta. Ima smisla, možda ako prodaja bude dobra na kraju prilagode i to modernim platformama.

Sa tim čudnovatim kljunašem nalik elijenu sam se dost natezal. Nikak da ga otpravim u pekel. Već sve to sam pozabil a video me malo podsjetil kak je bile. Ubijaš ga vlastitim jajcima.

Malo sam si razmislil i ipak nebum nabavil remastere. Dok sam tada igral bilo je i više nek ok ali sad dok gledam gameplay video koji me ovako dosta podsjeća na tip igara koje u današnje vrijeme više ne volim.😐

Zero tesko da ovakvi remasteri mogu ubrati neki profit plus igra nema veliku publiku. Alan Wake remaster je npr na nuli.

solidmerlin Vjerojatno ne očekuju ni milijunske brojke s obzirom na užu publiku iz PS1 dana na koju ciljaju i s obzirom na uloženo. Mislim da bi ovo lako moglo biti u plusu, ali pravo pitanje je hoće li to iskoristiti kao inicijativu za dodatne remastere. Evo, ja sam poprilično siguran da u paketu s Defianceom ne želim i Blood Omen 2.: p Ovo je sad i idealan poligon za ispitivanje interesa današnje publike za nekim reviveom svijeta Nosgotha (ne mislim na remakeove).

renda kompas je tolko nebitan

nepotreban!