Opšte je poznata stvar da su starije bolje

igre naravno.

Zanimljivo mi je koliko vas je nalozeno na igru staru 25 godina! Kao sto Tuhy kaze da je dobar Remake mozda bi mi bilo zanimljivo ali ovako igrati nesto sto je davno predjeno i odigrano me ne privlaci ni najmanje. Bas me zanimaju ocjene i dojmovi nakon sto prodje ovaj prvi nostalgicni hype jer se to ipak radi o staroj igri sa starim mehanikama koja, iako je u ono vrijeme bila solidna, danas tesko da moze proci :/

Kikiller To ti je kao sa ženama, jel bi bolje ovu od 25 ili od 60?…

OK 60 je "malko" previse ali ne kaze se bezveze "Volim starije zene, znanje su naucile a sram izgubile" i defintivno se slazem s tim… 😃

moschus Kao sto Tuhy kaze da je dobar Remake mozda bi mi bilo zanimljivo ali ovako igrati nesto sto je davno predjeno i odigrano me ne privlaci ni najmanje.

Dugo fanovi zazivaju remake Soul Reavera i izdavač je odgovorio kako je. Sumnjam da je remake moguć zbog izuzetno zastarjelog gameplaya i igri treba kompletan redizajn za full remake.

Svi se pozivaju na RE2, ali ta igra je imala gotov kostur u vidu novijih nastavaka. Mislim da će se Silent Hill 2 jako patiti po pitanju gameplaya.

Meni je ovo ok. Korektno izgleda, a dvije odlične igre za 30 Eura su nobrainer.

Ok je, no vjerujem da će to povući sve probleme samih igara. Zastarjeli gameplay u ovoj godini bit će veselo veče, a mene mislim da ne zanima jer neke stvari nek ostanu tam gdje su i bile.

Remaster na remaster.

Mene više zanima to što je prvi Soul Reaver izdan kao nedovršena igra s hrpom odbačenih ideja, lokacija, bossova. Hoće li raditi nešto po tom pitanju.

Hoće, napravit će točno ništa. Možda izrežu i neke dijelove koji su u originalu također, why not.

weky

Imaš intervju na PS blogu di spominju novitete kao što je mapa, lokacije, moći ćeš uključuti kompas za main story jer je jedinica imala dosta toga i side.

Ako me pamćenje služi onaj dio di su baš ljudi uopće nije main story.

I onda za kraj su napisali da ima još novosti ali ds ne mogu sve spoilati.

resident_evil Ako me pamćenje služi onaj dio di su baš ljudi uopće nije main story.

Nije da, mislim da smo tamo išli po neki od spellova i možda health upgrade, cijelo područje je bilo skroz opcionalno…kao i dobar dio igre ako je netko išao ganjati sve što se dalo naći ( a kako drugačije?😆). Što se tiče snalaženja, sjećam se da je valjda jedini hint bio od Eldera iz početnog područja ili ako se vratimo tamo. Baš super igra za današnje klince ako ne bi ništa dirali.

Zero Baš super igra za današnje klince ako ne bi ništa dirali.

U tom i je problem. Sve nove igre sve živo pointaju, ja sam prestao zbog toga pratit (ne namjerno) razgovore, i uopće više nemam fokusa kad je nešto osrednje pa mi zbog kvalitete igre nije ni bitno pratiti previše. Nekada bi držao fokus jer kada igram, znam da moram kako bi završio uopće dio do kraja. Zato i jesu svi u sve većem problemu jer sve netko radi za tebe, indirektno. Postajemo fikusi.

Zero Nije da, mislim da smo tamo išli po neki od spellova i možda health upgrade, cijelo područje je bilo skroz opcionalno…kao i dobar dio igre ako je netko išao ganjati sve što se dalo naći

Pa dobar dio igre su bile cijele mape i dionice koje ne vode apsolutno nigdje.

foggy

https://blog.playstation.com/2024/09/24/legacy-of-kain-soul-reaver-1-2-remastered-launches-on-ps5-ps4-dec-10/

Map & Compass: Nosgoth is a vast, open world. Navigating, even with quick travel, can be daunting for first-timers. We added a map and compass to assist with finding the next objective, so you’ll never feel completely lost, even if you decide to play through optional content. The map is a brand new, never-before-seen map of Nosgoth co-created by Aspyr, Crystal Dynamics and key members of the Legacy of Kain community. It is one of the most beautiful additions to the game and a celebration of the fans who have kept the games alive for so long.

Kak igre ne bi bile skupe za razvoj kad su im za crno-bijelu random chatgpt mapu trebale dvije firme i community.

resident_evil It is one of the most beautiful additions to the game and a celebration of the fans who have kept the games alive for so long.

Ako pointaju sve zivo prije nego to pronađeš, onda je ovo najgore što su mogli napraviti. Doduše, igra je kaos za navigaciju, pa malo pomoći ne škodi, ali zadnjih 10 naslova me vodilo prema apsolutno svemu. Ne mogu opisati koliko je to loše.

Izlazi i na Switch

Tolki hajp, a garantiram da tu na forumu bude mozda par kupnji, a tak je sa svakom od tih prastarih igara, sjecam se najave Shenmue 3, kolektivno svrsavanje, na kraju nakon izlaska nitko ni rijec, isto i sa System Shockom.

A čekaj. Kod ovakvih slučajeva starih igara kao remasteri. Prvo kad izađe ide se na YT malo pogledat druge koji su već nabavili i počeli igrati pa malo čitati komentare onih kaj su kupili dal su zadovoljni ili nisu baš i kad sve bude to potvrdno na OK onda se ide u nabavku igre. To je neka strategija da budeš zadovoljan i ti ako već si volio original.

renda sjecam se najave Shenmue 3, kolektivno svrsavanje, na kraju nakon izlaska nitko ni rijec

A dobro sad ta igra je navučena šestica ispala 🙂 Kad su ljudi vidjeli što je izašlo, svi su odustali. Ja i dalje imam prva 2 remastera i moram drugi još ponovno završit, a treći isto budem nekad.

Za ovo vjerujem da će biti veći interes, ali isto tako ne očekujem čuda.

Raziel

Ovo je top, remaster odlično izgleda, bolje od očekivanog, igra jebačke atmosfere i nostalgija.

Kao i Tomb Raider remasteri nedavno. Top igre u novom izdanju.

Zovite ovaj gen remaster gen al ponuda igara je veća no ikad.

Ljudi od 30+, poput mene, znajte da dolaze mlade generacije koje nisu odigrale kultne klasike, eventualno su čitali i gledali na YT kasnije. Da potražnje nema nitko ih nebi pravio. Svaki remaster do sada prodao se u najmanju ruku vrlo dobro uz dodatnu zaradu.