Zero dormin Ali Team Ico više ne postoji. Nemaš ni Japan Studio. Ostao je Team Asobi, pa ono…nula bodova. Ueda je valjda zaglavio negdje u živom pijesku kreativnog besmisla. A i Sony zaboli ono nešto što su dobrim dijelom izgubili japanski šarm. No evo, neka večeras dokažu suprotno…barem u tragovima i najavama igara koje će doći za tko zna koliko godina.
maverick Zero mislim da Tema Ico radi neovisno o Sony sada. Hvata me neki hajp, imam osjećaj da će baš najaviti nešto sto mene zanima, čitaj BB i sad ste mi bacili bubu u uho sa Team Ico, iako je to samo pusta želja. ND igra bi bilo top da najave.
elder8472 Genesis Lol nis kaj bi me zanimalo, al vidjet cemo. Ako najave bloodborne uzimam odmah ps5 pro ako ne mislim da necu.
weky Brijac Jedva čekam sutra čitati komentare “ne mogu vjerovati da sam za ovo ostao budan” To je dio folklora
herc 2 min do početka, i umjesto da sam uzbuđen, pitam se: koji ti K ovo treba? Ali, hajde, možda iznenade?!
TITANXIS Ovde je prijenos komentara tak da zbilja nemam potrebe gledati a ovde očekujem debatu i gunđanje i poneki orgazmični komentar😆