• Gaming Vijesti
  • Za danas u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 igara

Zadnje 2-3 su me razočarale tako da stvarno ništa ne očekujem.

Btw Ballad of Antara? Sad sam pogledao gameplay i čini mi se top. Nisam vidio na forumu temu.

resident_evil vidio sam naslov neki dan, sudio po fontu i mislio da je neka prolazna jeftinjara od igre. Sad pogledao gameplay trailer i promjenio misljenje. Otvaraj topic 😊

• FFA +1

Nista od Resi 9 ipak, da odma srezemo ocekivanja Ha-Ha-Ha

SoP mi više nije toliko napet jer ne očekujem više ništa. U ponoć velite bude strim.

Eh ja u to vrijeme najvjerojatnije ću se koprcat u blenderu.

Drugi dan odnosno već nakon i u vrijeme prezentacije na FFA biti će svakojakih komentara a možda najviše onih razočaravajućih ili pak neće, tko zna?

To volim čitat te komentare i zabavnije mi je to od same njihove prezentacije kakva god da bude, hehe!

herc Ako počinje u pol noći u to vrijeme ću biti u carstvu snova pa ću drugi dan na forumu sve pročitati.

Svejedno hvala!

StarFox_N u to vrijeme ću biti u carstvu snova

Ako uzmemo 95% svih State Of Play do sada, mislim da ti je to i pametno!

herc Ako uzmemo 95% svih State Of Play do sada, mislim da ti je to i pametno!

Dapače, nek gleda da lakše utone u san!

Daj me nemoj, pa ovo da imas 0 ocekivanja ovo ide u minus, koj k???

TLOU Part 1 Ps5 Pro enhanced jedva cekam Ha-Ha-Ha

Većina State of Play prezentacija je bila teško gubljenje vremena.

Kada najave još jednu samo dan prije prikazivanja bez ikakvih teasera itd. nitko ništa ne bi trebao očekivati.

Nebitno je. Ljudi bolje se naspavajte.

Ako bude nešto vrijedno spomena FFA će napisati članak.

Najavili su 20+ igara na SoP-u, ovih preostalih 5-6 će bit bomba 😌