Za danas u ponoć najavljen novi State of Play s prezentacijama više od 20 igara
- Uređivano
Daj me nemoj, pa ovo da imas 0 ocekivanja ovo ide u minus, koj k???
TLOU Part 1 Ps5 Pro enhanced jedva cekam
Uhhh, baš loše.
Većina State of Play prezentacija je bila teško gubljenje vremena.
Kada najave još jednu samo dan prije prikazivanja bez ikakvih teasera itd. nitko ništa ne bi trebao očekivati.
Nebitno je. Ljudi bolje se naspavajte.
Ako bude nešto vrijedno spomena FFA će napisati članak.
Najavili su 20+ igara na SoP-u, ovih preostalih 5-6 će bit bomba
A valjda ce roknut bar jednu bombu za kraj
Bluepoint i Team Ico dosta dugo nisu najavili ništa. Od Team Ica smo dobili samo sliku od igre ako se ne varam.
- Uređivano
Herc je glavni mimer, nije da nije neloše ali treba se zadovoljiti i sa manjim te sa drugim 3rd party naslovima, remasteri remasteriranih remastera su ionako za one koji nisu igrali te naslove i za Pro igrace…do 2026. se nadajmo se da ce bit i koji stari PS3-PS4 naslov u remake/remaster izdanju.
Inace na Playstation Store je trenutno dobra akcija i ima dosta dobrih starijih naslova po solidnim cijenama…
dormin Ali Team Ico više ne postoji. Nemaš ni Japan Studio. Ostao je Team Asobi, pa ono…nula bodova. Ueda je valjda zaglavio negdje u živom pijesku kreativnog besmisla. A i Sony zaboli ono nešto što su dobrim dijelom izgubili japanski šarm. No evo, neka večeras dokažu suprotno…barem u tragovima i najavama igara koje će doći za tko zna koliko godina.
maverick Druze nemoj se hajpat, pogotovo ne za BB
DarkPunisher jace je od mene. Neka onaj tim iza Returnal nešto najavi barem.
Ovo je jedini pravi State of Play a sve ostalo su kopije i plagijati.
Jedva čekam sutra čitati komentare “ne mogu vjerovati da sam za ovo ostao budan”
Laku noć
ok, dobro je uvek da bude vidljiv. stavil ga je i herc prije par sati.
2 min do početka, i umjesto da sam uzbuđen, pitam se: koji ti K ovo treba?
Ali, hajde, možda iznenade?!