A valjda će bit pokoji.
Javim.
Ja bih kontroler upiknul.
A valjda će bit pokoji.
Javim.
Ja bih kontroler upiknul.
Običan DualSense samo u PS Direct što se tiče prednarudžbi. Ja bi rado i kabel, zapravo najradije bi to, ali izgleda da dolazi samo s konzolama.
Ima već na PS Direct ili jer nalazim samo ove gluposti "Shapes"?
3.12 moj rođendan, ovo bi moglo za koju godinu vrijedit duplo vise
Kad već slave obljetnicu, bilo bi lijepo da nešto i daruju svojim vjernim igračima, npr. neku AAA igru barem sa prošle generacije.
Jel se zna ista oce bit kod nas ovi konzola/kontrolera?
Bit će dva komada.
Super izgleda u ovoj boji Slim. Evo čak ja priznam.
Ako nekog zanima, primer u spreju za plastiku je istog tona ko PS1 tak da možete ovo imat za par desetaka eura ak ste DIY tip.
Al ovaj USBc kabel je apsolutni top topova. Bilo bi fora da se može uzet posebno.
wooddiebone Mogu i obični PS5 pofarbat primerom/bojom, ali jebiga, nije to to.
Kad čovjek slavi rođendan red je i da počasti….pa valjda mogu podijeliti neku hit ekskluzivu….
Pro će biti limitiran s obzirom da ima broj, a slim onda neće ako se ne varam ili sam nešto propustio? Čak bi i mogao slim ubost ako se bude dalo nabavit u nas.
Slim navodno bude i po dosta ok cijeni s obzirom na sve. Naravno, to je sve ravno od Sony-a dok se za Pro ne zna još ništa iako će cijena vrlo lako biti iznad 1000€.
Ja sam skroz zaboravio da ima Direct u Austriji pa ću pokušati upecati taj Pro ali brijem da će sve planuti prije nego što mi se stranica učita.