Jedva čekam zaigrati Horizon Forbidden West Remastered na PS5 Ultra Pro

Još bi i shvatio svu tu gramzivost da se ne radi od 6 / 10 igri

Živimo u najgorem i najjadnijem vremenu gaminga!

Ovo najvjerojatije ni ja neću kupit, a zna se kolki su mi vrh Horizon igre.

Baš nepotrebno…

#idempitatŠkeljuzafreekod 😃

Dosadna igra,i prvi i drugi dio.

Završio jedva i obrisao.

Nisam igro ništa od Horizon. Malo PC verziju….

Imam dvojku već, čeka se ovo….

Meni koji sam uzeo PS5 pred koji mjesec ovi remasteri, remakovi i šta već dolaze ko budali šamar…. Ne bunim se…

Živili

Nije PC verzija već bila remaster? Valjda sony isprobava razne načine za imat minimalno prodanih igara na steamu.

Ah dobro neznam kome triba al neka, da sam novi igrac Horizon IPa vise bi volio igrat remaster nego Ps4 verziju. Za Sony je ovo prakticki nikakav trosak i praksa za nove ljude u studiju.

Btw. dali se Horizon vec vrti u 60fps na PS5?

Zna se za ovo ima dvi godine, navodno rade i co op multiplayer u horizon univerzumu.

Bolje bi im bilo da su napravili remake od Killzone 2, ako vec nemaju novih ideja, ovo je presmisno.

Blitz Bolje bi im bilo da su napravili remake od Killzone 2

Giphy - my man denzel GIF

Očito je trend da odlično prodavane igre pokušavaju uklepati u više navrata. Kontam da je iz te corpo perspektive možda i bila greška što su dali 60 fps patch za PS5. Ali pričamo o igri koju su svima dijelili besplatno tijekom korone, tak da…nek rade što hoće, uzet će tko želi i tjt.

Moram priznat da su meni ok remasteri od igara koje su izašle na prethodnoj gen konzola. U protivnom ne bih mogao igrat TLoU1 na PS4. Podržavam to ali ne podržavam baš da rade remastere od pretprošle generacije za trenutnu.

TITANXIS

PS4 remasteri PS3 igara su imali smisla jer su inače te igre bile nedostupne s obzirom da ih PS4 nije mogao pokrenut.

PS5 može nativno pokrenut sve PS4 igre, a Horizon je čak i dobio patch za bolje performanse na njemu.

Nemam ništa protiv toga da remasteraju istu igru i 5 puta po generaciji, samo ne vidim baš smisao u tome. Valjda imaju kupaca kad su se odlučili na to.

Solidna igra, ali dosadna za popizdit, tjerao sam se zavrsiti i rushao samo da dode kraj. Remaster nepotreban totalno

sanzo

Sony će koristit priliku ako može zaradit još. To je korporacija u kojoj je gazdarica autokracija. Vode se statistikama i brojkama.

Edit: Ovo sam zaboravio spomenut.

Govorim u svoje ime. Npr. da sam novi gamer i kupim PS5. Spazim neku PS4 igru koja mi se svidi i poželim je igrat ali uočim i da ima i ver. za PS5. Ja bih radije onda kupio tu koja je namjenjena za PS5 iako možda malo i skuplja i sa neznatnim vizualnim poboljšanjem nego PS4.

Eto takvima je možda remaster namjenjen.