TITANXIS evo ti teme

"Gdje ste jeli najbolji burek/pitu"

"Mislite li da postoji život poslije života"

"Prepoznajte psa preko njuške"

"Jeste ikad potezali ručnu na golfu dok ste jeli algida sladoled?"

fensisuperstar

To su ovako naoko dobre i zanimljive teme nekome u kojima se pozivaju forumaši na svoja iskustva i mišljenja ali mene ne zanimaju baš mišljenja drugih o tim temama jer niti ja neznam što bih u njima napisao pa ih neću ni pokretat. Evo tebi onda prijedlog, pokreni te teme u kojima neće biti titanxisa hehe! 😘

Imam Vivax mikrovalnu. Radi.

Po meni Vivax klima best buy

Bolesna tema, inaće od Vivax uređaja imam jedino klimu, zadovoljan sam i svakako bi ju preporučio, ali što se tiće ostalog, a neznam šta da ti kažem, vivax samo za vikendicu i slično 😃

Kad sam radil u dućanu tehničke robe, Vivax smo smatrali kaznom. Nakon toga je išel Quadro. Quadro je bil premium prema Vivaxu. Gazda nas je maltretiral da ljudima nudimo to smeće jer je imal ogromne marže. Ljudima sam objašnjaval da nek dodaju koju kunu više pa da si kupe bolje marke. Samsung Slim Fit nam isto radil sranja s reklamacijama. Zamrzel sam taj TV. Ljudi su masnovno vračali jer je po noći zvučalo koda imaš pčele u TV-u. Prije par godina posjetil bivše kolege u dućanu i vidim sva Vivax roba za povrat. Gazda se raspizdil jer servis nije radil svoj posao kak treba.

Meni Slim Fit uvijek pukne, al nije do Samsunga.

U DMu vele da nema reklamacija.

2 mjeseci kasnije

Trebal sam vrata zapreti, sad vidim da je neki propuh.

22 dana kasnije

O ovom sam neki dan pisao i vidim da je taj kuglolov započeo i ranije nego što sam mislio. S obzirom da NOVA TV gledam samo nedjeljom kad je Supertalent pa me nije zapao taj info na vrijeme. Isplati se loviti kuglice kada se periodično pojave na ekranu i treba ih brzo skenirat u aplikaciji i imate šansu osvojit Vivaxov dobar tv što se tiče omjera cijene, praktičnosti i onog što pruža od nove tehnologije.

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/uz-kuglolov-osvojite-vivax-pametni-tv-i-uzivajte-u-prigodnom-programu-nove-tv---881265.html

TITANXIS Mislio sam baciti glupi komentar, ali ajd tv je 65" što je ogroman plus.

mjesec kasnije

Kod Vivax televizora se uvijek malo zaustavim da pogledam njihove modele pa i ponovo ak već jesam prije. Prirasao mi je taj brend srcu i to je a je to, viša sila.

Ovaj model UHD 4k ima "manji" 50 inćni 127 cm) ekran od uobičajenih kojeg večina gamera posjeduje. 😃Stavio sam po navodnike manji jer nekoć bi takav tv bio kao kućno kino rezerviran za HDZ-ovu elitu. Baš smo postali gizdavi.

Za mene bi bil i više nego taman taj od sadašnjeg 109 cm. Da nemam tv ni za plejku ili drugog za svakodnevno gledanje tv programa kupil bih si ga odmah.

Slika mi je dobra, ima svakojake dodatne vragolije koje imaju današnji tv-i. Da se poštelat u postavkama da bude još i bolji. 2+3 godine tvorničkog jamstva ak se rega model. Cijena mu je i više nego pristupačna od 399,00 €.

No nisam išao u shop avanturu poradi tv ali kad su mi na putu blizu pa da šiknem jednog sim.

Vivax Las Vegas.