virty montoya 15€ na cdkeys obična verzija dok je Family 26€ Često kupim Membership verziju jer nas ima više doma koji igramo na istom Switchu. Povremeno igramo online, cloud saves je plus, a budu i neki popusti. Također je tu i Classic game libraries. Za 15€ ili 26€ godišnje mali novci.
Prika solidmerlin jebo te zivot pa ja imam onu skuplju…a ni sam ne znam sto ce mi…d bi igrao online koji nikad nisam upalio!
montoya Prika skuplja ti daje više klasika, a kolko ja vidim, ova jeftinija je samo za online. Tak da ja ne vidim nikakve potrebe za skupljom. UPDATE: mobilna aplikacija im je baš loša, ko i od MS-a. Nijedna nema Store.
DarkPunisher montoya Sve u vezi socijalnog aspekta na toj konzoli je uvreda za korisnika. Mislim Wii iz 2006 il koje godine ima kudikamo bolje posložen online i sve to. Čeka se Metroid Prime, ovako mi konzola skuplja prašinu od Bananze koja me ful razocarala.
solidmerlin montoya mobilna aplikacija im je baš loša, ko i od MS-a. Nijedna nema Store. Google im uzima 30% na sve transakcije.
resident_evil virty Nevjerojatno da im sve prolazi ej. Preludo i žalosno. Govorim to kao fan Nintenda.
montoya Lijepe brojke, to s handheldima more valjda samo Nintendo. ROG Xbox Ally X je u racku s cijenom, a Sony jako kasni - iako vjerujem da bude njihov novi punokrvni handheld rulal.
Twillight montoya ROG Xbox Ally X je u racku s cijenom, a Sony jako kasni - iako vjerujem da bude njihov novi punokrvni handheld rulal. Nintendo je tu puno puno ispred svih prevenstveno jer se njihov cili library igara svodi na igre koje moš igrat u pokretu. Jebiga jedan The last of us ne možeš doživit na handheldu a Maria možeš pičit i dok kenjaš i dok se voziš u busu i dok sidiš u parku sa pason. Plus imaju ta instantan sleep/wake mode pa te pukne da bi bacija dvi trke na Kartu 7 puta dnevno sve je easy. Dugo će tribat dok neki proizvođač ponudi nešto približno slično, plus proć će generacije dok se kultura ne promini i dok Nintendo ne bude sinonim za handheld
prayer Twillight Dugo će tribat dok neki proizvođač ponudi nešto približno slično Valve nudi sve što kažeš i više sa Steam Deckom
Twillight prayer ma realno steam deck ne nudi nista jer je to jedan promašaj od konzole 🤷🏻♂️, usporedit to sa Switchon je maloumno
montoya Dal je Animal Crossing za odrasle ljude, onak, čini se da je za mlađe uzraste? Zelda me je uvukla, sad sam naučil kak se boriti, samo nemam za bolju obleku, da mi je onaj Assassin…
virty montoya Kod igara nema toga za odrasle, sve je za sve 😁 Moj sin igra povremeno, a ja nisam probao pa pojma nemam.