Zasto je propao Wii U a Wii i Switch ne?
Nintendo Switch 2
solidmerlin Zasto je propao Wii U a Wii i Switch ne?
Zato što je tek Switch pogodio pravu vatijabilnu hibridnu konzolu, to je omogucila i tehnologija jer su dimenzije bile manje a performanse dosta bolje…Wii U i Wii su bili tranzicija.
- Uređivano
Proizvođač dodatne opreme za konzole otkrio je kad stiže Nintendo Switch 2
……proizvođač dodatne opreme, Genki, tvrdi kako zna kad nova konzola izlazi. Prema njihovim saznanjima, to će se dogoditi u četvrtom mjesecu 2025. godine.
- Uređivano
A evo kako će izgledati. Ovo je točno 99%. Leaker je dosta pouzdan.
https://www.91mobiles.com/hub/nintendo-switch-2-design-renders-exclusive/
Flipper Nadam se da ce imat ovak narancasto i plavo oko analoga, bas dobro izgleda s tim
DarkPunisher Nadam se da ce imat ovak narancasto i plavo oko anal
Perv jedan!
Ljepo izgleda, samo me zanima kakvi su joyconi
- Uređivano
Realno ne zanima me previše ni DLSS (koji je ionako preskup za takav chip koji je predodređen za Handheld i koji ce biti upitne kvalitete i ako bude postojao) kao i framegen i ostale pizdarije, već me interesiraju igre. Ne zelim ps i xbox situaciju da godinama cekam na ono što me zanima. Ako to uspiju i naravno stabilno izvodjenje bez day one patcheva (što je do sada dosta dobro funkcioniralo) sve ostalo pada u drugi plan.
Evo ga momci.
Zanimljivo, to je bio i datum izlaska Switcha 2017.
- Uređivano
Sad kad se ovi na Switchu 2 u RDR2 budu igrali u 60FPS-a, a mi na PS5 Pro igramo u 30.
- Uređivano
Izgleda isto kao i prvi Switch. Znači ne vidim nikakve razlike, ali oke, ne mijenjaj formulu koja funkcionira
Nije to sluzbena slika nego leak ili art. A vjv nece drugacije ni izgledati…
Nisam nahajpan jer mi switch skuplja prasinu, no ak je barem 60fpsa, mozda me slome oko ove cijene sto je gore navedena. Frendovima sam rekao da se svakako isplati uzet jer prethodnu V1 konzolu se mogli hackat dok su kasnije to patchirali, pa ce imat neku vrijednost
Makneš to dvoje switch kontrolera i imaš Nintendov smartphone.