DarkPunisher Sama voznja mi je brzo dojadila i nikad mi nece bit niti blizu CTR koji je po meni i dan danas tata kartinga.
Ova recenica je tako dobra da sam morao citirati.
DarkPunisher Sama voznja mi je brzo dojadila i nikad mi nece bit niti blizu CTR koji je po meni i dan danas tata kartinga.
Ova recenica je tako dobra da sam morao citirati.
I tko god je dizajnirao stražnji poklopac na docku je zesci debil, a jos veci debili su oni kojo su to odobrili i slozili se kako je to vrhunsko rjesenje.
Picek sta mu je? Ja ga jos nisam ni otvorio, stoji mi u docku.
solidmerlin kad spojis iza sve kablove tesko ga je zaklopiti, na prvom Switchu je to puno bolje napravljeno.
Picek aha poklopac na docku, ja mislio ona nogica za stalak (iako si fino napisao). Da uzas, spada, mlohava, a i rebus ga je vratiti na mjesto.
Znam da je igra iz 2007.-2008. Jeste mogli zamisliti da ćemo 2025. vrtiti na nekom handheldu u punoj kvaliteti?
Tada bio 8. osnovne, bila krizma i kupio Geforce 8800 GT da zamijenim 8500 GT, imao neki Core 2 Duo Intel i 4 GB RAM-a.
Vrtilo se u 1024x768 rezoluciji, high, 25 frejma okvirno.
Btw. naslov videa je čudan ali igra se na Switchu 2 izvodi i vrti epski a nema ni službeni patch.
Kriza dan danas izgelda odlično a sad je možemo igrat i na NS2…
S obzirom da sam prije mjesec dana nabavio Switch zanima me jel ima kakav thread gdje pišemo friend kodove? Tražio sam no nemrem naći.
To ne postoji jer nitko ne kupuje Switch 2 jer ne podrzavamo ove sto nas deru sa cijenama.
Necemo Switch 2
Svašta….
Prika Probaj onaj Wipeout za 15 doloresa. Fora stvar.