- Uređivano
Zelde Breath i Tears se vrte u 1440p @60fps
Zelde Breath i Tears se vrte u 1440p @60fps
Ja idem na bundle sa Mario Kart World.
Budem uzeo bundle s Mario Kart World. Taman prije ljeta da mogu nositi na more.
Što se tiče preordera, nadam se da će ga dobiti neki od naših dućana tipa Svijet Medija ili Big Bang, čisto radi garancije, da se ne moram zezati s web shopom.
Homići prodaju Switch 2 verziju igre ali je to zapravo Switch 1 verzija plus digitalni upgrade koji je jednokratan te se veže na account tako da ako se odlučiš prodat igru barem u ovom slučaju defakto prodaješ Switch 1 verziju.
Ovaj Svič 2 postaje sve gora i gora vijest. Dobijamo Wind Waker original sa GC a najbolja verzija ostaje na Wii U.
Wii U version with a HD visual upgrade and some new quality of life features (including a faster sail for Link's boat), we had the perfect version of a masterpiece. Sadly, that's where it remains, as The Switch 2's GameCube library will launch with the original game rather than its upgrade on June 5.
Bude to u nekoj Ultra Deluxe verziji kad tad kao i Twillight Princess. Doduše, nadam se da će napraviti isto neki remake Minish Cap i Oracle serijala koji minie ruku na srce najdraži
A mislim retardirano skroz, isti vrag kao sa onim Ultimate ili Deluxe verzijama gdje dobivaš dodatni DLC ili Season Pass pa ga možeš samo jednom aktivirati. Meni ovo osobno ne predstavlja neki problem jer sve igre ja sve platforme kupujem digitalno, ali vidim kako bi drugi koji skupljaju fizičke igre u namjeri da ih kasnije preprodaju ili zamjene fino popizdili. Mogli su komotno sve staviti da se veže za disketicu i aj bok!
maverick Ja ne kuzim koji kreten moze pomisliti da ce ti pod GC igru staviti Wii U igru
Ja nisam ni znao da postoji WiiU verzija. Zahvaljujuci tom kretenu sad znam i ne kuzim koji kreten u Nintendu je odlucio da WW ide u CG app paketu a ne u neki stand alone remaster bolje verzije.
Nintendo je usran do bola i diktira gore uslove nego Xbox One sa DRM, Kinect i TV. Ali N je sveta krava pa nema frke.
prayer i meni je većina digitalno, ali nekad igre poput Donkey Kong Tropical Freeze i Kirby and Forgotten Land želim imati fizicki. Zelde su mi sve od BotW do sada bezveze pa ih mogu imati i digitalno. A Wind Waker jer drek, to mi ne treba nikako.
solidmerlin i ne kuzim koji kreten u Nintendu je odlucio da WW ide u CG app paketu a ne u neki stand alone remaster bolje verzije
Tko kaže da neće biti Remaster ala Skyward Sword HD?
Zasto ne bi stavili GC verziju kada se radi o GC igrama lol?! Isto kao što su stavili N64 verziju Maria 64, a postoji i remaster verzija. Ionako GC verzija Wind Waker ima bolje boje, dok je Wii U oversaturated i iskreno ako bas moram igrati tu igru igrat cu GC verziju.
Samo kenjas u ovoj temi da bi se kenjalo, a nisi upućen u pola stvari
solidmerlin Nintendo je usran do bola i diktira gore uslove nego Xbox One sa DRM, Kinect i TV. Ali N je sveta krava pa nema frke.
Ne kupiš jednostavno Switch 2 i prestanes plakati non stop ko kakva curica po svim Nintendo temama.
maverick Jedino ti ovdje licis na curicu sa svojim lolanjem i skakanjem za vrat svakom ko progovori nesto negativno.
Dalje, forum je za raspravu, na temi smo, vagamo dal uzeti Svič ili ne. Odmakni se, sjedi u ormar i miluj neki Amiibo ili sta vec radis.
Vagas kupiti switch jer su ubacili GC emulator i jer nema Remake Wind Waker?! Bravo majstore
maverick Tvoje replike mi lice na tazmanijsko cudoviste. Zavrti se pa bubne nesto. I onda opet. Sve ti se mora nacrtati.
solidmerlin ne nego pišeš nelogičnosti o jebenoj igri sa početka 2000ih i to ti je kao dealbreaker za kupiti Switch.
solidmerlin SW2 ne nudi za mene nista osim remastera i apgrejda.
Pa onda kako razmišljaš uopće o kupnji?! Ne kupiš i gotovo i odes igrati svoj Playstation.
solidmerlin Sve ti se mora nacrtati.
Ne pomaze njemu ni nacrtat
maverick WW je 1 od vise stavki, sve sam napisao u proslim postovima i lose i dobro. Ti ne citas ili citas a ne pamtis a laprdas na max.
foggy javio se ps2 poligon
solidmerlin a bio si mi prije na ignore pa ćeš ocito ici ponovo i eto mira.
maverick stavi ignore molim te i onako ja ne citiram tebe prvi nego ti mene.