Brijac foggy Za njihov najveći target audience je ovo čisto dovoljno. Čak i ovdje na forumu su komentari da se kupuje, nije bitna cijena, day1..
foggy sanzo Na ovu i mislim. Forsano, brzopleto, nikakvo. Vjerujem i ja da im target nisam ja, no to ne umanjuje cinjenicu da su pobjedili s najgorom najavom nove konzole od svih. Brijac Kupujem daY 1 tocno sto? Switch XXXL koji sad moze bit i mis?
sanzo foggy Pa ako dobro kužim, prava najava je planirana za četvrti mjesec, valjda uz neke igre. Ovo su samo pokazali zbog leakova.
Fenix Ali kako se uspijete uvrijedit na teaser trailer nove konzole koju još vam još ni ne pokušavaju prodat, nego su lijepo rekli da će ju otkrit (i pokušat vam prodat) za dva mjeseca
foggy Fenix Ali kako se uspijete uvrijedit na teaser trailer nove konzole Upravo si sam sebi i svima nama odgovorio. Sve sto u zivotu trebam je teaser za trailer.
prayer Ja mislim da je ovo više damage control na leakove. Nebih se čudio da je pravi reveal trebao ipak biti tamo u 4. mjesecu kad je i taj Direct.
yakuza_stinger Nisam pratio baš sve, ali ako ime ostane kako je, to je onda prvi put da su dodali broj na ime konzole. Valjda će se dovoljno diferencirati da kupci prepoznaju razliku između jedinice i dvojke. Da se ne dogodi Wii U fijasko
Torgue yakuza_stinger Nisam pratio baš sve, ali ako ime ostane kako je, to je onda prvi put da su dodali broj na ime konzole.
yakuza_stinger Torgue to na što @solidmerlin misli. Na broj kao nastavak što recimo Sony radi. Iako si dobro doskočio na foru 😃 @sanzo - i to je diskutabilno, iako si na dobrom tragu 😃
montoya Ko zna, možda bude ovo moj prvi Nintendo. Iako bi više voljel novi handheld Sonya ili prvi MSa.
sanzo solidmerlin Ma ne, pa očito DS piše skupa na slici. Imaš: Nintendo ES Nintendo DS Nintendo 2 DS Nintendo 3 DS … hrpa odbačenih verzija … Nintendo 64 Dovoljno je jednostavno da se čak i playstation korisnik može snać.
solidmerlin sanzo Ma ne, pa očito DS piše skupa na slici Dovoljno je jednostavno da se čak i playstation korisnik može snać. Ali se nintendo korisnik ne moze snać' u šali.
foggy Brijac Cek jos smo na tvojoj krivoj klasifikaciji? Apsolutno se smatram debilom sto sam uzeo pro, ali ovo nema veze s tim u ovom slucaju.
sanzo Brijac Ono što trenutno fali switch prezentaciji je ovakva slika stare igre gdje lijevo piše switch, a desno switch 2. Mudri budući kupaci onda mjesecima mogu pokušavati nać razlike između lijeve i desne strane, iako razlika ustvari nema: