• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

DarkPunisher Nadam se da ce imat ovak narancasto i plavo oko anal

Perv jedan!

Ljepo izgleda, samo me zanima kakvi su joyconi 🙂

• Uređivano

Realno ne zanima me previše ni DLSS (koji je ionako preskup za takav chip koji je predodređen za Handheld i koji ce biti upitne kvalitete i ako bude postojao) kao i framegen i ostale pizdarije, već me interesiraju igre. Ne zelim ps i xbox situaciju da godinama cekam na ono što me zanima. Ako to uspiju i naravno stabilno izvodjenje bez day one patcheva (što je do sada dosta dobro funkcioniralo) sve ostalo pada u drugi plan.

Zanimljivo, to je bio i datum izlaska Switcha 2017.

• Brijac

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Sad kad se ovi na Switchu 2 u RDR2 budu igrali u 60FPS-a, a mi na PS5 Pro igramo u 30.

• Brijac

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Izgleda isto kao i prvi Switch. Znači ne vidim nikakve razlike, ali oke, ne mijenjaj formulu koja funkcionira 😃

Nije to sluzbena slika nego leak ili art. A vjv nece drugacije ni izgledati…

Nisam nahajpan jer mi switch skuplja prasinu, no ak je barem 60fpsa, mozda me slome oko ove cijene sto je gore navedena. Frendovima sam rekao da se svakako isplati uzet jer prethodnu V1 konzolu se mogli hackat dok su kasnije to patchirali, pa ce imat neku vrijednost 🙂

Makneš to dvoje switch kontrolera i imaš Nintendov smartphone.

prayer sumnjam da će biti takva mala cijena. Ako bude….pekare će umjesto kifli prodavati Switch 2. Realno i s €399 će ubiti.

Flipper jedino ako će ići s LCD i OLED verzijom pa ponude dobru cijenu bez oleda.

Ja sam pak čitao da će se prodavati bez Dock-a kojeg misle naplatiti valjda 100€ viška? Kako god čisto sumnjam, ipak je to Nintendo.

Genesis no ak je barem 60fpsa

Sta to uopće znaci lol? Pa i original Switch je imao 60fps igre. Na devovima je da odluce koje ce performanse napraviti u igri.

Deadwalker bilo je rumora da će biti 3 verzije. Lite, LCD i Oled docked. Vjerojatno nije baš tocno, ali cak vjerujem da bi moglo za početak biti lite i lcd docked.

Ja uzimam dock, ekran mi nije bitan.

Mogu svašta kombinirati da smanje cijenu - LCD ili OLED, konzola s opcijom putem docka spajanja na TV ili ne ili kupis konzolu s mogucnoscu odvajanja joy-cona, ali bez docka. Mislim da će biti dosta konkurentna cijena, ipak im je target skupina dobrim dijelom djeca pa da to roditeljima ne bude overkill po pitanju cijene.

Deadwalker roditelji kupuju maloj djeci jebene Nike patike od 100€ koje prerastu za 3 mjeseca te glupe iPhone od 1000€. Neki pak kupuju konzolu za nepunih milju evra bez disk pogona i grafičke od 2000€ da bi igrali PoE. Nema vise pravila.