Genesis jer su moji starci uvijek bili anti-gaming orijentirani
Slično i kod mene. Iako sam sa tatom zajedno kupoval plejku kod nekih mešetara uz moj đeparac od 200 DEM-a Tata kad je vidio da je proizvod od Sonyja još mu više bilo drago jer bio fan Sonyja, hehe! Nije mi branil igranje ali kad bio dnevnik u 19.30h to je bilo vrijeme za dnevnik i šlus.
Bio je jedan TV u dnevnoj naravno Sony od 2000 DEM-a jer toliko ga platili i koristio bih plejku na njemu sa nekim pomalom strahom šta će mi tata reći jer znao često prekomentirati: pak si upalil to sranje, pak nebum mogel dnevnik gledati od početka.
Dakle igral sam u vrijeme sat i pol do 2 do večernjeg tv dnevnika. Tata bi došao i veli sine ugasi, počinje mi dnevnik sad će govorit važne stvari na dnevniku. Ja rekoh: pa sad sam u važnoj utrci za prvo mjesto NFS-a nisam gotov. Tata veli budeš sutra nastavil. Ja dalje bez pogovora ugasio i gledao se dnevnik i tako celu večer bilo nekaj na tv pa čekao da završi nešto što su moji gledali da nastavim pa sam tak mogao do kasno do 2-3 iza ponoći vikendom.
Usprkos tim da tako kažem preprekama i svemu tome bio sam heppy a nadam se i mnogi drugi sa sličnim anegdotama.
U današnje vrijeme klinci i tinejđeri imaju zbilja puno toga od tehnike što samo oni koriste praktički od rođenja pa manje znaju cjenit jer i stari prdonje njihovi roditelji im imaju tak i sigurno ne uživaju više nego što smo mi u svoje vrijeme i to sa puno manje.