Jedino kaj bi mi bilo opravdano da uz ovo stavili u paket DualSense Edge za 800e,ovak odjeb do ps6….
Hoćete li kupiti PS5 Pro?
A niš… Najeo se, odmorio i idem igrat TLOU Part I na usranom PS5 Slim, šmrc
Di mi je PRO!!!
- Uređivano
Ajme pa daj si upali HDMI CEC. Nisam ručno mjenjao input na televizoru od Xboxa 360.
OverHypedG dobrodosao u klub
OverHypedG Ups
Gls nista a?
wooddiebone Baš, ne znam pali li se uopće arc soundbar automatski bez toga.
@doktor1 - btw. meni je većinu vremena na cinema (i za igre, jer jedino tad valjda radi S Front surround), plus Pass through za izlaz na TV-u. Ako imaš bolje/prikladnije postavke, javi.
Jel se zna kad ce poceti pre order?
Za ps5 sam izvisil i nisam uspjel preoreder odradit jer je bio tako brzo gotov da su strahote.
Za mene je Ljubo reko sve!
Ovde nek se svak baš izjasni i jasno odgovori na pitanje iz teme ako već nije.
Samo kak dokazat da ako nije.
A ništa, poslat brijača kao inspektora na adresu pa ustanovit stanje i tko je ima a reko da neće je nabavit taj je…. (želim ostat pristojan).
Ima više topica u kojima uopće ne sudjelujem. Teme o playstationu, blebetaonica i ostale offtopic teme su najčešće omiljene svima pa i mene tu pronalaziš. Tu spadaju i horor igre koje su moja tema za diskusiju. A što se tiče PS5Pro neću je nikad kupit u to budi siguran.
Za kraj pišem ono kaj mi prvo padne na pamet jer ja sam takav. Djelujem u trenutku i spontano.
Danas će mi nešto možda biti cool a sutra već totalna bedastoća.
- Uređivano
TITANXIS kraj pišem ono kaj mi prvo padne na pamet jer ja sam takav. Djelujem u trenutku i spontano
Sve je to oke, nitko te nikad nece osudjivat i prozivat jer si netko tko jesi. Problem je sto postoje pravila foruma, zdrave rasprave i moralna obveza da ljudima pruzimo ugodno mjesto gdje cemo donekle svi bit zadovoljni. Ti cinis forum natrpan privatnim mislima i hrpom komentara koji ne doprinose apsolutno nicemu osim da se pitamo jel ti dobro. Valjda ti jasno da nitko od nas ne pise prvo sto mu padne na pamet jer to ne radis ni u zivotu, prvo promislis i probas sudjelovat u sklopu teme. Samo to, odoh dalje.
- Uređivano