Mislio sam kada izađe GTA VI ili bar kad bude dobio neki sigurniji datum, ali ako malo cijena ne padne i ne pokažu nešto konkretnije u vezi Pro-a rađe ću si uzet slim i razliku uložit za TV.

Di je kupio bi da je 300€ manje 😃

Fenix S tim da mislim da će se velika većina ovih koji kategorički odbijaju negdje iduće godine u ovo vrijeme predomislit (možda već i kroz par tjedana nakon PS Showcasea)

Ovo će se desit sa mnom 110% i ako znam da će biti tako mislim da ću na kraju posustat i kupit Pro. Kao i svi ovdje gadi mi se što je Sony napravio, al na kraju krajeva imam gotovo sav hardver kaj su davali uz PS5, izuzev slušalica i kamere.

Mene najviše brine što će biti iduća generacija ako se ovo proda jednako dobro kao i PS4 Pro. Ako se ne varam Sony je u jednom trenutku rekao da je PS4 Pro bio prodavan u 1 od 5 PS4 prodanih sveukupno. Ako bude jednako dobro prodavan PS5 Pro ne gine nam PS6 sa povijesno visokom cijenom i svi će bit ok s time. Što je scary thought i zato meme za ocassion.

Ja mislim da će se ipak dobro prodavati. Mlađi gameri će to pokupovati ko vruć burek.

I ja kad sam bio mlađi kupio sam najskuplju konzolu svih vremena, ps3 fat 60gb. Nisam ni razmišljao kolika je cijena. Tada nisam imao svoj stan niti djecu koju treba prehraniti, obući, itd.

Ne vidim scenarij u kojem ce se ovo prodavati u istim ili slicnim marginama kao PS4 Pro, backlash je preveliki kao i cijena rekao bi.

ikral Za 800 sigurno neću kupiti.

Al za 1000 bi mogao 😃

DarkPunisher Ne znam, što više čitam i slušam mišljenja ljudi to više vidim da ima popuštanja da će se kupiti. A da ne kažem da experti kao Digital Foundry kažu da smatraju da će se rasprodat samo tako, da će biti prazne police…

milicevic87

Također isto dijelim mišljenje. Lično bio sam spreman na rate provući karticu do max 700 eura, s planom da trenutni ps5 dam burazu, ali ovo je teški bezobrazluk.

Meni je 90% kolekcije fizički mediji i ja sad da dajem za konzolu, postolje i čitač 920 eura (u mojoj zemlji sigurno i skuplje) mogu mi popušiti karu.

Ja osobno imam "sreće" jer imam par fizikalaca, sve ostalo na accountu. Realno, 800EUR bi me ovo koštalo, minus koliko za base PS5 mogu dobiti, ali svejedno, za što da to kupujem? Sve što sam igrao bilo mi je dovoljno dobro i ovako.

foggy

Pa za ps4 igre of course 🤣 That sweet tlou 2 remastered pssr super duper 4k upscale u 60 fps-a, pa neces igrati u choppy 30, kaj si lud 🤣

Bio sam siguran da će biti day one. I bilo bi da je 800e ali da su disc drive i stalak uključeni u cijenu.

Ovako nema šanse. Vjerojatno budem uzeo kad izađe GTA VI ili bi jednostavno trebao kupiti PC koji bi mi služio za sve multiplatform igre.

Solid_Snake Haha da, silly me. Sve što u životu trebam je dobar remaster igre koja je remasterana 4 puta već.

Meni je ovo napeto npr kad izađe novi Monster Hunter. Ako znači napucane vizuale u 60FPS, meni je to napeto. Posebno jer mi paše digital only u tom slučaju. Disk drive bi kupio i namjerno zapalio, jebo im disc drive mater.

foggy

Slično razmišljam, imam sve digitalo i koštalo bi me 800, ali ja ne vidim neku prednost nad base modelom za sada.

PS4pro je radio puno bolje of base modela. Učitavao je brže i nije umirao svaki put kad si se vratio u meni iz igre. Bar sam mogao shvatit ljude koji su upgradeali.

PS5 radi super, a malo bolja grafika u igrama sa prošle generacije mi se ne čini vrijedna novca.

Ako slučajno umre konzola, uzeo bi pro, ali ovako nema šanse.

sanzo Za mene vrijedi isto sve što si napisao. Sve ovisi o igrama i što će zapravo ta konzola ponuditi. Nije velik fee za platiti, no zbog čega je pitanje na kojem nemam odgovor.

Solid_Snake to sam se i ja križao dok je išla prezentacija. 4 godine stare igra im je glavni forte. Stvarno bi neki ljudi trebali dobit otkaz tamo