Igranje na konzolama dosegnulo je granicu od tisuću eura
Čekaj da se @HideooKoojima javi.
wooddiebone On kupuje i stan u paketu s novom plejkom, da paše jedno s drugim.
- Uređivano
Kikiller Ajd fala bogu da smo ovdje svi normalni, nikom ovo nije povoljno, jeftino ili razumno.
Ja nisam normalan očito.
Ne smatram da je ovo povoljno ili jeftino, ali smatram da je cijena, nažalost, razumna. Da li su trebali barem stalak staviti unutra? Jesu.
Druga stvar je, hoćemo li to kupiti ili ne? Davati toliko za gaming? Neki budu. Neki daju po 3 tisuće za gaming PC. Neki po 4 za gaming laptop. Neki po 150€ za pro kontroler. Ali da, čini mi se da ovo više nije za masovnu publiku.
Sviđa mi se način na koji @Fenix cijelo vrijeme piše. Razumno i jasno. Ja se također ne bih iznenadio da Sony i s ovom cijenom gubi na prodanoj konzoli. Vrlo lako moguće. Ali da li je onda takva konzola potrebna svima? To će se vidjeti na launchu.
Ali na kraju dana, koliko brdo inicijalnih PS5 konzola je prodavano po toj cijeni? Skalperi su već i tada prodavali konzole po skoro ovakvoj cijeni i sve se prodalo.
Nema se para, kupit će se….
Tzereen Ali da, čini mi se da ovo više nije za masovnu publiku.
Definitivno nije, al za tebe i mene koji smo stalno na PS-u je! Ali čak iz te perspektive gdje mi kao engaged hardcore customer na PS5 ne mogu opravdati cijenu od 1000€ da mogu igrat sve što sam so far investirao u ovu generaciju.
Netko je već rekao, al i ja se nadam da će im ovo bit flop. Ja se jako premišljam dal da uložim u ovo iako sam 1000€ već stavio sa strane upravo za PS5 Pro jer sam imao osjećaj da neće bit dobro…
A sto ak izadje Switch 2 i kosta tipa 599 il 649€ gdje ti garantiraju full hd s 60fpsa? Hocete se bacit u trosak?
- Uređivano
Ja tvrdim da bi cijena bila skroz ok kad bi dobili puni paket.
Znači bar disc drive, jebo ih stalak da ih jebo
Da, zinuo bi i onda, al bar se ne bi osjećao kao da me neko želi prevarit i možda bi i pljunuo 800 eura na takvu konzolu.
Zapravo, mislim da većina ljudi tak razmišlja i puno lakše bi progutala i 900 eura cijenu da se radi o punom paketu, a 800 sa 1TB bez problema.
Ovako cijena je efektivno 1000 eura za PRO verziju PS5. Nije 800 nego je 1000. Bar kod nas kad @Tuhy upiše maržu u Luceed.
Ovo je preočito mazanje očiju i reakcije ljudi to pokazuju.
Pa s čime je Sony opravdao ovakvu cijenu? Pa zar već nije pun k svima da vrte jedne te iste igre godinama i najavljuju poboljšanja za njih? Igre iz PS4 ere koje smo svi odigrali. Već kad ideš prodavati nešto, a to nešto kosta jako puno i za puni paket trebaš dati još i još, pa ponudi onda vrijednost za to, a ne jebene PS4 igre.
Nije ni PS4 Pro bio proizvod za mase, ali za razliku od ove abominacije je nudio puno vise.
Neznam baš dal je u potpunosti to realna cijena ne samo PS5 Pro već bilo kojeg drugog proizvoda poznatog brenda gdje plačamo upravo samo ime. Cijena nečeg je baš onda relativan pojam. Standard države veli jel to preskupo ili nije. Jednom skandinavcu to nije puno ali pošto je škrt pa će dva put razmislit a jednom slavenu kao da ide si kupit rabljeno motorno vozilo pa će vječat mjesecima uzima li se ili ne i na kraju odustane i dalje se biciklom vozi.
Svi ti proizvodi imaju masovnu proizvodnju i zbog toga nebi trebalo tako brojčano visoke cijene nabijat. Tak se učilo u školi kada se nešto masovnije proizvodi cijena im opada. Računala su bila luksuz u počecima a ona su još to uvijek pogotovo ona gamerska a prošlo je podosta godina od početaka gdje svako kućanstvo ima barem jedno takvo. Gdje je tu onda granica? Varaju nas ti elektro-digitalni megalomani.
Prestanimo kupovat i to je rješenje pa nek spuštaju cijene tak da može i uličar beskučnik si kupit.
Šta će svaki naredni proizvod (konzola) npr u Sonyju biti sve skuplja?
Gaming je od kućne zabave za najmlađe postao baš elitni skupi sport.
Punk je mrtav, ma kurac je mrtav, gaming je mrtav ili tek umire.
I za kraj visoka cijena proizvoda ne nužno ne podupire i njihovu kvalitetu.
- Uređivano
Stari, obican rabljeni ps5 nades za 300 eura, 4 godine cvilis kak je preskupo a ak u 4 ne mozes skupit 300 eura onda u k.