O jebalo majku, eto stari forumaši će znat srao sam dok su PS4 Pro najavili, sad im se još više poserem na PS5 Pro. To što nema disc drive nemrem oprostit za tu cijenu! Koji će manijak imat PS5 Pro i ne želi disc drive? Čak i ljudi koji pričaju da žele imat sve digitalno ipak žele imat disc drive. Ma joj katastrofa ogromna. Štedio sam si pare za ovo i sad ih neću potrošit na ovo. Užasno me Sony razočarao.
Ok da kasnije sam i ja vidio da je 2TB SSD gore što je sigurno podiglo cijenu masu, al čudno da to nisu upfront rekli. A i mislim da su se mogli izvuć sa manjim SSD-om. Većina nas koji imaju i PS5 vjerojatno imaju i neki SSD unutra, lako premjestimo to u PS5 Pro i doviđenja.
Ne znam čak očekujem da će kod nas PS5 Pro bit još i skuplji od 800€. PS VR2 je punom cijenom i dalje 666€, disc drive je u europi 120€, a kod nas 140€. Ne bi me uopće iznenadilo da će Pro kod nas biti skuplji, koliko ne znam.
Uglavnom užasno sam razočaran ovime, očekivao sam višlju cijenu od PS5, ali nisam u najluđim snovima mislio da će reć da je DIGITAL ONLY KONZOLA 800€. WTF Sony. To je što dobiješ kad Sony ima monopoly. Xbox ima da se sredi da dobiju više konkretnu konkurenciju inače će PS6 bit 1000€ i disc gaming je done 😭