turok99 Što god tko mislio o njemu Mark je preporodio PS i vratio vjeru igrača i developera u platformu nakon mučenja sa PS3….
Tuhy Upravo to. Ja od početka godine skoro svakodnevno stavljam 2 eura u kasicu. Skupio 300 i nešto, brojal prije tjedan dana. Ovog svog ću vjerojatno moć prodat za 250-300. I doložim još nešto sitno, ovisi kolko bude koštalo. Realno, neću ni osjetit.
chono Tuhy pa da, znam da sam dosadan, ali to tupim godinama zeni i ostalima za graficke kartice. Stavis 5, 10, 20 eura u kasicu i kroz 2, 3 godine uz prodaju stare grafe imas za novu i jos jednu komponentu. Tako i ovdje, tko dobro planira, nema rate niti veliki pocetni trosak
Miro Tuhy Ja od početka godine skoro svakodnevno stavljam 2 eura u kasicu. Odnosno pocetkom godine je reka sebi idem se praviti da iman curu pa cu svaki dan staviti u kasicu 2 eura i biti ce kao da sam joj platio kavu.
Fenix sanzo https://www.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x4765e8181638587f:0x97ff81ed9abe62ad?ictx=111
foggy Joj s tim leakovima, ne znam jel postoji iritantnija stvar na svijetu od toga. Dajte ljudima mira da se jednom u zivotu iznenade.