turok99 Što god tko mislio o njemu Mark je preporodio PS i vratio vjeru igrača i developera u platformu nakon mučenja sa PS3….
Tuhy Upravo to. Ja od početka godine skoro svakodnevno stavljam 2 eura u kasicu. Skupio 300 i nešto, brojal prije tjedan dana. Ovog svog ću vjerojatno moć prodat za 250-300. I doložim još nešto sitno, ovisi kolko bude koštalo. Realno, neću ni osjetit.
chono Tuhy pa da, znam da sam dosadan, ali to tupim godinama zeni i ostalima za graficke kartice. Stavis 5, 10, 20 eura u kasicu i kroz 2, 3 godine uz prodaju stare grafe imas za novu i jos jednu komponentu. Tako i ovdje, tko dobro planira, nema rate niti veliki pocetni trosak
Miro Tuhy Ja od početka godine skoro svakodnevno stavljam 2 eura u kasicu. Odnosno pocetkom godine je reka sebi idem se praviti da iman curu pa cu svaki dan staviti u kasicu 2 eura i biti ce kao da sam joj platio kavu.
Fenix sanzo https://www.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x4765e8181638587f:0x97ff81ed9abe62ad?ictx=111
foggy Joj s tim leakovima, ne znam jel postoji iritantnija stvar na svijetu od toga. Dajte ljudima mira da se jednom u zivotu iznenade.
resident_evil Bilo bi super da danas najave neku novu ex koja će izaći isti dan kad i PRO. Makar to bio remake Bloodborne. Jbt šta je sa novom igrom i prvim IP od Bluepoint games??
escoban resident_evil A sve se kuha negdi u njihovim studijima, jbg rekli su da nece prerano radit nikakve najave da bi skinuli presing sa devova. Neznam sta mi je gore neznati nista ili ko Bethesta najavit ES6 10 god unaprid 😂
resident_evil escoban A baš to ha. Kad se samo sjetim da sam mislio da PS4 ima malo novih igara od Sonya. Baš sam 100% siguran da je ova generacija daleko najslabija od svih. Meni definitivno najbolje generacije su PS2-PS3 era. I naravno sivonja spada u posebnu kategoriju. Fascinanto mi je da se više uopće ne traži neki veliki pomak u igrama osim grafike. Da ne govorim da npr. HL 2 ima bolju destrukciju i fiziku nego 95% igara sa PS4/5 ere. Evo napokon je Space Marine 2 pridonio barem malo sa miljun Tyranida na ekranu.