OverHypedG Nije ni Sancta daleko, Astro Bot kontroler trebao stići u petak, još nema niti obavijesti da će opće doći 😃 EDIT: Diskusija je odvojena iz Infomark diskusije
Genesis OverHypedG u petak su opet imali inventuru sto je drugi petak zaredom. Frenda su sjebali tako za starwars a na fejsu vidim da su sjebali ljude za astrobota… Osobno zadnje dvije web narudzbe mi nisu nista poslali, pogotovo TV koji sma cekao 2 tjedna pa sam trazio da se stornira i vrate novci.. dosta traljavo rade u zadnje vrijeme
Flipper I to sve otkad je @Tuhy počeo raditi u zgradi uprave. Čekam i ja Astro Bot kontroler, ali nije da gori.
Tuhy Snakedoc Ima ih po dućanima (malo, doduše), al nisu prikazani na webu. Split i Rijeka imaju na stanju par njih, CCOW još 2-3 komada. Zaleti se u neki dućan, i, ako nemaju, nek ti povuku iz nekog drugog ili sa VP skladišta, tamo je još par komada.
Snakedoc Tuhy da nemrem naci online nigdje. Jel bi tebi bio bed pokupiti negdje? Ja ti uplatim lovu? Mislim ak si realno negdje blizu di ih ima? Jer sam probao zvati i da mi se potegne nije islo, ocito sam naletio na nekoga kome se neda.
Snakedoc Tuhy nemas beda. Uzivaj, trudio se danas, nikak dobiti odgovora od SD, odustajem od njih. Čekam nekog drugog
Tuhy Snakedoc Ma pusti helpdesk, oni su prekrcani sa upitima i nije nikakvo čudo da ne stignu odgovorit. Zaleti se do City Westa, pogledali budu di ih još ima (ak nisu prodali ove svoje koje su danas još imali), plati i išlo bu na dostavu. Ne vjerujem da se danas prodalo apsolutno sve, a nisam si uzel laptop da se sad spojim u luceed i pogledam stanje.
Snakedoc Tuhy riješio sam drugdje. Thanks. Brijac ja sam imao identičnu situaciju u Pevexu, jer ne žele povlačiti robu k sebi iz drugog centra, slali me da idem u Trešnjevku, a kaj je još luđe artikla nema na Webu… na kraju sam odustao i kupio drugdje.
Nightyx Kupio sam monitor na web shopu, jedina opcija za dostavu u poslovnicu je bilo skladište u zagrebu, nehotice sam to odabrao (odnosno to mi je stavilo kao neki default) misleći da ću kasnije moći odabrati sam nešto drugo, prošla naruđba i sad mi kažu da ne mogu preusmjeriti na moju adresu, nego da mogu podići u tom skladištu kada dobijem info da je tamo….jel još ko imo takvu situaciju? Svakako ne planiram u ZG zbog monitora, pa sam zatražio povrat novca ukoliko ne mogu preusmjeriti dostavu
Brijac Nightyx Samo naruči drugi (ako sad ide s dostavom), a za ovaj pričekaj povrat. Meni je i dalje nevjerojatno da je njima taj sustav narudžbi toliko automatiziran da oni ne mogu niti jednu stvar promijeniti kad završiš narudžbu. Jednom sam ih kontaktirao iste sekunde kad sam napravio narudžbu da bih otkazao i napravio novu i uputa je bila da napravim novu narudžbu, a ovu kad dođe na dostavu odbijem preuzeti.
Nightyx Brijac thx na savjetu, ali prvo cu pricekati potvrdu za povrat novca, jer im je komunikacija na bazi 1 mail tjedno u najboljem slucaju, pa se sve super sporo odvija
foggy Snakedoc Pevex je najgori po tom pitanju. Te fore da ne mogu iz poslovnice povuc robu koji bi ja platio u blizoj poslovnici je van svake pameti. Ne, ne idem 50km dalje, idem u prvu drugu trgovinu.
Tuhy DarkPunisher Od srpnja prošle godine. Zatvorili mi Westgate, pa sam bio u Osijeku 3 mjeseca dok se otvaralo i započinjalo sa radom. Sad sam u reklamacijama i s obzirom na sve ovo, curi hladan znoj niz leđa. 😅 Samo navrati, nije da je Samobor daleko.
famuluscaelum Naručio klimu još 02.09. dan dans nisam dobio potvrdu narudžbe i info o dostavi… uređaj plaćen a nakon ne znam koliko mailova i poziva info je uvijek idući tjedan. @Tuhy kaj se dešava sa firmom, budu propali? jebote ne usudim se više niš naručiti prek njih a problem je što su za hrpu stvari distributer i dobavljač za kod nas…