prayer Nikad necu bit dovoljno star da placam jebivjetrima koji mi ubace reklamu u placeni servis. Koliko god bahati misle da mogu sto zele, toliko ja postajem sve mladji.

foggy

Ovo.

Ne koristim debrid, ali koristim Stremio i ovak kak je, zadovoljan sam.

Bilo je par puta u zadnjih par dana da RD uopće nije radio sa Torrentio, samo sa MediaFusion. Ali evo čini se da radi kako spada, ali sam si ipak za svaki slučaj uzeo i Premiumize kojeg mogu dijeliti sa svojima.

Znači sad radi opet? Idem pogledati danas sve što nisam zadnjih dvije godine. 😃

Alldebrid mi je sam od sebe napravio refund hah

Al RD radi. Oh well, barem nesto

mjesec kasnije

Heads up za nove korisnike ali eto ja se sjetio instalirati Stremio na Macbook i doslovno mi svako malo zna bufferati šta mi je neobično jer na PC takvih problema nemam a brzina mi je i više nego dovoljna. U biti riješenje je u aplikaciji uključiti HW acceleration i povećati cache size (ja sam ga stavio na beskonaćno) i sada mi radi najnormalnije kao na Xiaomi TV Box-u što je radio.

11 dana kasnije

Kakvo je stanje s Real Debridom? Čisto pitam jer radi sve dobro zapravo, i nekako mi je sve predobro da bi bilo istinito. 😃 Moram opet kupiti 3 mjeseca servera. 🙂

• prayer

•  
        •  
        •  

Flipper

Bilo je nekih kerefeka oko indeksiranja sadržaja prije mjesec-dva ali su devovi uspjeli srediti. Za sada radi sve kako spada, ništa se nije promjenilo. Moguće da ćeš naletit na sadržaj koji kaže da je cachean a nije, ali u suštini to je to.

Zasad radi. Mislim da je onaj pad od 2-3 dana bio predstava za javnost.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Dela. Meni net ne dela najbolje, ali to je drugi problem.

2 mjeseci kasnije
      18 dana kasnije
      Povezano s diskusijom: [unknown discussion]
      17 dana kasnije

Frend mi je neki dan rekao za Stremio i ne kužim u čemu je kvaka ili tajna? Na yt ima ful malo komentara, ispada skoro ko da nitko ne zna za to wtf.

Doslovno sam trebao skinuti aplikaciju na kompu. Ulogirati se, skinuti torrentio i tjt. Mogu gledati sve živo i neživo.

Skinuo aplikaciju preko TV-a i sve uredno radi.

• prayer

•  
          •  
          •  

resident_evil

Dodaj si i neki Debrid servis. Real Debrid još uvijek dobro i pouzdano radi uz jako povoljne pakete.

prayer

Šta je to i zašto mi treba?

Jer sve mi normalno radi s ovime gore šta sam napisao.

resident_evil ako ti sve normalno radi onda sad zaboravi na to i ne razbijaj glavu

Kad tad će ti nešto zaštekat ili se neće učitat, nadam se što kasnije, pa se vrati ovdje. Uglavnom, Debrid ti učitava sadržaj direktno s decidiranog servera bez ikakvog čekanja i zastajkivanja, umjesto da kao sad torrentiraš i ovisiš o drugim userima. Plaća se nešto tipa 4 eura za 3 mj