foggy prayer Nikad necu bit dovoljno star da placam jebivjetrima koji mi ubace reklamu u placeni servis. Koliko god bahati misle da mogu sto zele, toliko ja postajem sve mladji.
yakuza_stinger jel tko isprobao? Trenutno sam na AllDebrid, al kanim kasnije isprobat popodne kak ide
prayer Bilo je par puta u zadnjih par dana da RD uopće nije radio sa Torrentio, samo sa MediaFusion. Ali evo čini se da radi kako spada, ali sam si ipak za svaki slučaj uzeo i Premiumize kojeg mogu dijeliti sa svojima.
prayer Heads up za nove korisnike ali eto ja se sjetio instalirati Stremio na Macbook i doslovno mi svako malo zna bufferati šta mi je neobično jer na PC takvih problema nemam a brzina mi je i više nego dovoljna. U biti riješenje je u aplikaciji uključiti HW acceleration i povećati cache size (ja sam ga stavio na beskonaćno) i sada mi radi najnormalnije kao na Xiaomi TV Box-u što je radio.
Flipper Kakvo je stanje s Real Debridom? Čisto pitam jer radi sve dobro zapravo, i nekako mi je sve predobro da bi bilo istinito. 😃 Moram opet kupiti 3 mjeseca servera. 🙂
prayer Flipper Bilo je nekih kerefeka oko indeksiranja sadržaja prije mjesec-dva ali su devovi uspjeli srediti. Za sada radi sve kako spada, ništa se nije promjenilo. Moguće da ćeš naletit na sadržaj koji kaže da je cachean a nije, ali u suštini to je to.