Kakvo je stanje s Real Debridom? Čisto pitam jer radi sve dobro zapravo, i nekako mi je sve predobro da bi bilo istinito. 😃 Moram opet kupiti 3 mjeseca servera. 🙂

• prayer

•  
      •  
      •  

Flipper

Bilo je nekih kerefeka oko indeksiranja sadržaja prije mjesec-dva ali su devovi uspjeli srediti. Za sada radi sve kako spada, ništa se nije promjenilo. Moguće da ćeš naletit na sadržaj koji kaže da je cachean a nije, ali u suštini to je to.

Zasad radi. Mislim da je onaj pad od 2-3 dana bio predstava za javnost.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Dela. Meni net ne dela najbolje, ali to je drugi problem.

2 mjeseci kasnije
    18 dana kasnije
    Povezano s diskusijom: [unknown discussion]
    17 dana kasnije

Frend mi je neki dan rekao za Stremio i ne kužim u čemu je kvaka ili tajna? Na yt ima ful malo komentara, ispada skoro ko da nitko ne zna za to wtf.

Doslovno sam trebao skinuti aplikaciju na kompu. Ulogirati se, skinuti torrentio i tjt. Mogu gledati sve živo i neživo.

Skinuo aplikaciju preko TV-a i sve uredno radi.

• prayer

•  
        •  
        •  

resident_evil

Dodaj si i neki Debrid servis. Real Debrid još uvijek dobro i pouzdano radi uz jako povoljne pakete.

prayer

Šta je to i zašto mi treba?

Jer sve mi normalno radi s ovime gore šta sam napisao.

resident_evil ako ti sve normalno radi onda sad zaboravi na to i ne razbijaj glavu

Kad tad će ti nešto zaštekat ili se neće učitat, nadam se što kasnije, pa se vrati ovdje. Uglavnom, Debrid ti učitava sadržaj direktno s decidiranog servera bez ikakvog čekanja i zastajkivanja, umjesto da kao sad torrentiraš i ovisiš o drugim userima. Plaća se nešto tipa 4 eura za 3 mj

resident_evil

Ovo što ti Fenix kaže, ako ti bude štucalo uzmeš to. Recimo ja sa svojim internetom ovdje u HR nebi sigurno mogao imati stabilan stream bez buffera, ali uz Real Debrid vrti u 99% slučajeva sve savršeno pa čak i one veće 4K filmove od 30GB+

Thanks.

Frendu već preko 6 mj uredno radi. Nije da sad stalno gleda filmove/serije ali svaki put kad je htio gledati nešto, uredno mu je radilo.

7 dana kasnije

prayer evo ovo je meni otkrice, nisam nikad koristio i poslusao te sa ovim RD, sve leti bez ikakvog buffera. Ranije je jako stekalo sa besplatnom opcijom

voltriz

Samo se pazi jer njega ne smiješ dijelit s nikime tj jedan stream ide na jednu IP adresu istovremeno, u protivnom dobiješ ban.

13 dana kasnije
              Povezano s diskusijom: [unknown discussion]