Fenix od tebe opet klasika sa ne čitanjem ili u najbolju ruku selektivnim ne čitanjem. Uopće nemam strpljenja dalje
Ti si postao tolko nesnosan sa svojom nesposobnošću vođenja normalnog razgovora više.
Kaj to točno ne čitam? Evo ti tvit lead character designera za Concord pa reci jel to fejk tvit ili je to neki lik koji se pravi da je developer da bi zajebao woke ekipu ili nešto.
I prestani više sa "anti-woke agendom". Kolko igara je izašlo u zadnjih 5 godina koje su bile više woke od Concorda? Hrpetina, nijedna nije došla ni blizu ovakvog monumentalnog flopa.
Woke ima svoju publiku i bar bi ta demografija prihvatila igru da je imalo zanimljiva i da je ponidila nešto što ljudi žele.
Ne znam kolko je faking teško prihvatit činjenicu da te netko nešto pita iz zanimacije umjesto da te trola iz nekih agenda il nečega. Napadaš, sikćeš i optužuješ ljude koji (za razliku od tebe) nemaju nikakvu odgovornost da svoje izvore potvrde, a ti svoje nisi sposoban objasnit bez da ošamućeno napadaš sve koji se usude bolje shvatit.
I dok se ja po valjda trideseti put trudim opširno objasnit svoj stav, ti ćeš i dalje nastavit trubit da sam ja taj koji je problematičan i trola dok je normalna komunikacija na forumu postala bacanje zajedljivih one-linera na svaki mogući drek i to ti je okej.