• Gaming Vijesti
  • Izašao je Black Myth: Wukong i odmah postao 4. najveća igra svih vremena. Ispred Cyberpunka, Elden Ringa…

Pročitaj na portalu
Članak

Izašao je Black Myth: Wukong i odmah postao 4. najveća igra svih vremena. Ispred Cyberpunka, Elden Ringa…

Predviđali smo mu veliki uspjeh, govorili smo to još od onog prvog prikaza uoči izlaska na PS5, ali da će Black Myth: Wukong baš ovako izdominirati tome se nitko nije nadao.

FFA je promijenio naslov Izašao je Black Myth: Wukong i odmah postao 4. najveća igra svih vremena. Ispred Cyberpunka, Elden Ringa….

Wukong je ubio sa onim prvim trailerom. Tu je ljudima pala vilica do poda i vec tad su prodali igru. Drago mi je da nije scam, mene igra zanima i odigrat cu je sigurno, da me ohladio dosta shapeshifting je, ali nema veze vjerujem da ce mi bit i s time ok.

biver da me ohladio dosta shapeshifting je,

Mislim da smo svi krivo ovo shvatili. Zapravo je seamless as it can be. I nebitno potpuno.

U neku ruku povijesni dan jer će dati psihološki poguranac kineskoj gaming industriji. Kad krenu masovno štancati visokobudžetne naslove sve liste s najigranijim igrama će biti njihove.

Ne bi me čudilo da poslije ovakvog uspjeha krenu i državni ''poticaji''.

Počeli su, ima i novi FPS koji je još u beti ali hvale ga prilično.