wooddiebone To ide ruku pod ruku s ovima koji daju devetke i desetke unatoč bugovima i nedovršenosti.
escoban Brijac Mislim da smo dosli do tocke da bi marketinski bilo pametno hvalit se da nema inkluzivnosti.
biver Recenzenta koji kao nedostatak igri napominje neprisutnost zena ili pripadnika neke zajednice treba ignorirati. S druge strane, tehnicke performanse ako su lose, to je veliki problem.
Sterlok Kao i uvijek, ignorirati sve recenzije i igrati nakon godinu dana kad se ispegla i padne cijena. Mene ne zanima, mrzim teške igre, ne pronalazim nikakvo zadovoljstvo nego frustraciju. Za to mi ne trebaju recenzije.
foggy Fenix Ajme predivno, ovaj portal ima sve, od sveckih recenzenata do rvatskih kotaku epiteta. Kraja nema, go woke get broke bitchez
Tuhy Taj lik ima nekih ozbiljnih problema. Nije prvi put da naiđem na njegove komentare na slične vijesti na vašoj face stranici i ono, kae s glavom bokte? Mislim, mogu shvatit da ga nervira sve to (kao i većinu nas), ali brate, daj prikoči…
foggy Tuhy Šta hoćeš, meni se npr kod tebe ne sviđa šta u svakom tvom postu fali inkluzivnosti. Regaj binarnog Tuhya, nek se zove Buhy 😃
Fenix Tuhy lik je baš karikatura glupog desničara koja kvari percepciju normalnih ljudi desne orijentacije
yakuza_stinger A ziher mu u aplikacijama stoji romeo i svaki vikend se trpa u pak edit: podrška stiže