Max Payne 1 i 2 remakeovi ušli u punu produkciju
Najbolji Max Payne naslov i najbolji tps ikad napravljen, jednostavno mu se ni jedna igra ne moze prismrdit po pitanju napucavanja, hit detectiona, ma sve je na nezamislivoj razini, genijalna igra, prva dva su odlicna, ali trojka je dvije stepenice iznad po svemu.
Max Payne 3 je meni 9,5/10 igra, nema nista u tom naslovu sto mi se nije svidjelo. Ljeto 2012. ce mi uvijek ostati u lijepom sjecanju jer sam tada presao Max Payne 3, Mass Effect 3 i Spec Ops The Line, to su sve igre koje bi mi se nasle na nekakvoj ljestvici najdrazih naslova.
- Uređivano
Trojka mi je ostala the savršen revive nekog serijala ikad (barem dok ne odigram Baldurs Gate 3).
Meni je trojka bila odlična igra. Od soundtracka kojeg je torgue spomenuo do cijelokupne atmosfere latino Amerike i napucavanja. Jednostavno mi je legla igra.
Usprkos tome prva dva nastavka su priča za sebe. Malo koja igra je u povijesti uspjela pomaknuti granice i popločati put budućim igrama kao što je to Max Payne svojevremeno napravio. Ako uspiju na moderan način prenijeti one elemente koje je chono spomenuo (noir atmosferu, napucavanje), ne sumnjam kako ćemo dobiti dobre rimejkove.
Koje moderne igre bi bile inspirirane Max Payne serijalom a da se isplate odigrati? Minus Controla kojeg sam 2 puta ogulio.
foggy Koje moderne igre bi bile inspirirane Max Payne serijalom a da se isplate odigrati?
Prošlogodišnji El Paso, Elsewhere je dobio dobre ocjene. PS5 verzija bi trebala izaći za mjesec dana.
Demo me nije previše oduševio, ali budem ju jednom isprobao.