Da šiknem i jednu temu sa mora ovako prikladnu.
Kad si na moru večina nas ne nosi dodatnu gaming prtljagu sa sobom. (Nekoć se nosilo da bih igrao svega par dana kod kišovitih dana) .
Da ne zahrđaš u gamingu pa se tada prepustiš mobilnim free/paid non-konzolaškim videoigrama a najraširenije su za Android i iOS.
Igra se gdje god se stigne da se ubije vrijeme a imalo zabavi.
Imate li neke svoje favorite koje su učestala zabava iako niste udaljeni od svoje baze?
Ja sam prekjučer otkril jednu iako je možda već odprije izašla. Ima preko milijun preuzimanja pa rekoh idem i ja u tu milju.
Nisam više učestali igrač na mobu kao prije nekoliko god. pa mi je sve novo kad otvorim Google Trgovinu.
Boxes Lost Fragments.
Hibridna igra koja mi se prva ukazala na Gugl marketu i na tu varijaciju puzzlea ima ih na stotine. Odigrao nekolicinu sličnih pa mi nije strano.
Zabavna je utoliko koliko zna bit teška ali ništa strašno. Ako se i zapne, profesor Gugl zna rješit i to. Grafika mi je odlična, zvukovi i ambijentalna glazbena podloga su jednolični i najbolje ih stišat jer počnu ići na živce. Odlična zabava za po vani ali može proći svakodnevno i zamjenit u zabavi katkad i dugometražne SP konzolaške videoigre.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.snapbreak.boxes&hl=hr