maverick TITANXIS šteta ti je ako imas neki kvalitetniji rum ili viski miješati sa kolom. Hennessy konjak isto nikada.
stitrek ThomasAAnderson AI je buducnost covjece, egzaktno znanje i "istina"…ucenjaci, tradicije i stare škole znanja su nebitni🤣…AI je dvosjekli mac, pogotovo kad je u rukama mocne manjine…
maverick fensisuperstar jebiga kada mi nije usput. Ali jednom ću naici, a i feggy me zvao na rakiju, ali u zadnje vrijeme je ljutko na mene 😂
TITANXIS svi su na sop a ja sad išo otvorit drugi tab i neke kokice slavi i ima gugl. neka igra sa 59 igrača, baš fora. jebiga preslab mi lapić pa teško održava drugi prozor neke multimedije u eteru a treba mi jedan za komentare za sop, pa jedan za yt a treći se raspada.😀
Genesis Fenix obje nove pjesme idu uz novu pjevacicu i njezine sposobnosti, al kad pjeva stare pjesme, e to je vec kriminal jer zvuce kao amaterski cover band…
yakuza_stinger Fenix baca na Meteora / Minutes to Midnight doba. Ekipa broji već 16 sekundni scream. Predosjećam rušenje rekorda u prodaji albuma.
stitrek Genesis Postoji neki mislim portugalski LP cover bend, vokal je veoma slican originalnom, odabir ženskog vokala ima smisla da se ne ide u full kopiranje originala, bitna je energija i preciznost pjevanja, boja glasa manje.
TITANXIS Lepa su mu deca. On kad je bio mladac bio je baš simpa zgodan momak, čak zgodnejši od dece. Sinček mu je ko curica, duga lepa kosica i tak i da nisam išel čitat članak bio bih dalje uvjeren da je curica, hehe! https://www.gloria.hr/gl/scena/price/mel-gibson-otac-je-devetero-djece-koje-rijetko-pokazuje-a-sada-je-s-dvoje-najmladih-stigao-na-crveni-tepih-15505857
fensisuperstar wooddiebone Sinček mu je ko curica TITANXIS duga lepa kosica Edit: znam woodie krivo sam kvotao tvoj :-D
TITANXIS Ko bi reko da je tak. Meni je izgledalo duboko črno more u kojem je Jack skončal Jack. Jack. Come back, come back. https://www.tportal.hr/showtime/clanak/kate-winslet-otkrila-tajnu-o-zloglasnoj-sceni-iz-titanica-20240925
crodex Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana: @Fetty | 103 @klinjo | 100 @StarFox_N | 97 @milicevic87 | 63 @TITANXIS | 56 @Torgue | 50 @stitrek | 50 @DarkPunisher | 43 @Fenix | 37 @ZigguratVertigo | 35 @maverick | 32 @fox | 26 @Genesis | 26 @herc | 26 @champion1 | 26 Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana: @klinjo | 127 @Fetty | 75 @StarFox_N | 53 @Torgue | 51 @fensisuperstar | 50 @milicevic87 | 37 @DarkPunisher | 35 @Flipper | 33 @Zero | 32 @champion1 | 28 @Heat | 28 @Brijac | 28 @maverick | 27 @Fenix | 26 @KruxZhlajfa | 25 Ovaj post se generirao automatski.