Raziel e pa sad ćeš kurac dobiti kad joj tak pišeš!
doslovno! evo šaljem ti sliku kurčine u crve….
YEAH RIGHT TO JE VIDILO POL FORUMA VJV VEĆ PRIJE 10+ GODINA
nego šala na stranu. znam btw tebra da se zajebavaš ovo gore. znaš da ja tebe volim ne bih se ljutio na tebe nikad.
Imao sam sad malo well situaciju na poslu, došao sam sad kući tek nedavno iako sam radio do 10. par minuta prije promjene smjene došla osoba tražit da se zove hitna pomoć držio se za srce i izvadio je tu neku stariju policijsku značku, čovjek je bio u penziji vidljivo ali vjv znači bivši policajac jel. ja sam zvao hitnu i predao im telefon i frajer iz vedra neba ispali da mu je potrebna psihijatrijska pomoć, i da mu je došlo do vrha i da su počele ozbiljne suicidalne misli i da želi da ga netko dođe po njega.
Brate odsjekle su mi se noge. sve je dobro završilo ja sam još malo kasnije razgovarao sa dispečerom, dobio sam pitanja tipa dal gospodin izgleda kao da bi mogao biti nasilan i dal mislim da je potrebna hitna policijska intervencija. uglavnom gospodin je bio jako miran kad sagledamo situaciju, drag jako, vidljivo potresen. On je meni bio poznat nekako pa sam tu povezao da je naš gost ali na kraju on tu živi blizu, bio me upoznao na početku godine, nisam odmah povezao. Pokušao sam ga smiriti ispred do dolaska hitne,. Kasnije je došla i policija, ispričao sam im što se sve izdešavalo.
Zaželio sam mu da mu bude bolje, i da se bori i ne odustaje i da će na kraju isplatiti borba. zahvalio mi se pozdravio neko vrijeme je tubila hitna pa su ga potom odveli pretpostavljam na psihijatriju.
Ja se nadam da sam postupio dobro.