Blebletaonica 3.0
Što se mene tiče ovde kenjaj do mile volje ali na wc-u podno kotlića pripazi pogotovo ak spadaš u rizičnu skupinu kojima i maleni stres bilo kakvo naprezanje pa i ono na wc-u može naškodit.
Mislim to ovako mnogima izgleda smješno jer se nisu nikad susreli sa tim ali su puno ljudi doživjeli moždani ili srčani upravo dok su kenjali. Pitaš pa di je umro kad su ga našli, veli u wc na wc školjci. Uslijed čega točno ne zna se ali se pretpostavlja od naprezanja jer su imali problema sa kenjanjem, zatvor, pretvrda stolica i to. Pukne žilica u mozgu sam tak.
Ima jedan video na tu temu, valjalo bi potražit. Nakon tog život više nije isti.
Jedan od najboljih videa ikad
Sve sam ih prepoznal, pa kaj. Prisutni su u mediju često tak da ih mogu i mladi prepoznat a ja baš na taj đumbus naletih. Jebemu miša evo kak nas mladi vide, kao oronule starce.
https://joomboos.24sata.hr/rijesi-me/kviz-ako-prepoznate-ovih-8-8-ljudi-i-sluzbeno-ste-stari-28522
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @klinjo | 79
- @StarFox_N | 48
- @Torgue | 42
- @ZigguratVertigo | 42
- @fensisuperstar | 38
- @TITANXIS | 38
- @f_i_c_o | 37
- @herc | 34
- @Fenix | 25
- @kabegami | 23
- @Zero | 22
- @maverick | 22
- @Marcilius | 20
- @chono | 20
- @Fetty | 20
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @klinjo | 113
- @fensisuperstar | 89
- @Torgue | 46
- @Fetty | 34
- @Zero | 31
- @f_i_c_o | 31
- @Fenix | 30
- @milicevic87 | 30
- @foggy | 25
- @chono | 25
- @maverick | 24
- @StarFox_N | 24
- @kabegami | 24
- @herc | 23
- @Heat | 23
Ovaj post se generirao automatski.
klinjo rekorder
yakuza_stinger slab sam sa emojijima u zadnje vrijeme. Time to step the fuck up.
Rise of the Risitas
Učenik 6 razreda osnovne škole u Slavoniji napravio popis učenika za likvidaciju. Otac mu je utjecajna osoba u HDZ-ovim redovima.
klasik
Divovski svinjski korov. Otrovna biljka. Njezini sokovi su vrlo toksični i izazivaju crvenilo, plikove poput opeklina te trenutnu sljepoću.