Solid_Snake Preko socijalnih mreza nemam sta pokusavati, cim vide da nemas neko bijesno auto ili njemacke papire, ne gledaju te kao ni crno ispod nokta.
Ovo je crna istina.
Mogu javno napisat, sumnjam da male iz mog sela čitaju ffa,
Na insta nikad nisam objavio foto auta, stana, tva, nekog luksuza, parfema i gluposti, čak ni putovanja kamo li poslovne stvari ak bi se baš flexao.
Imam 3 lokalna kafića uz glavnu cestu od stana. Svi se znamo i svi svakog, doslovno na 700 m prvi, na km drugi i treći 3 km.
U sva tri dolazio redovno pješice ili frend vozi, brat, znači njima usput pa me cuknu i spijemo, nema šanse da palim auto za tu relaciju. Volim šetat. Curice i starije dame gledale me kao čudaka, prezirom a znamo se svi, dakle ni bok.
Da bum iskren, nisam obraćao pažnju jer me nisu zanimale. Nekad znao poslat piće za stol al više iz kulture za ako je sa sjedila školska kolegica sa sekama, sestričnama. Tako saznam pre 4 god. da se o meni par njih raspituje. Dal sam sam, imam uopće položeno, uvijek brat ili frendovi, dakle like a ghost, doma živim povučeno, gdje mi je auto? Kaj radim u državnoj firmi a nemam ni za auto?
Nagovore me frendovi da stavim insta na public i malo se "reklamiram".
Reko pušite ga, ajde al nema nikakvih slika niti novih, samo profilna da se vidi ko sam i objave planinarenja koje znam redovno stavit.
Igrom prilike dopelam se pred taj srednji lokalni kafić kad je bilo proštenje (nešto kao slavonski kirvaj i te prigode kod nas)
Došao po nacuganu ekipu i brata, bilo curica more, parkirao sa strane main ulaza, popio sprite pa dva, tri dok se ovi nisu konačno dali, muži piju putne sat vremena. Vozio se Arteon tada
Nakon 5 dana pa kroz 2 mjeseca tjedna dobivao poruke od cura, curica, dakle par maloljetnica što sam iz straha ignorirao i blokao al očuvao skreenove i poruke ko dokaz ( funny al jedna kriva poruka i gubim posao i moguć zatvor, niti pa me to zanima, degutantno)
Javile se i oženjene, rastavljene polovnjače iz sela, čak i jedna kolegica iz osnovne koju nisam vidio 2 stoljeća
Nisu to bile napasne poruke da se razumijemo,
Neke klasik sa
ejjjj
Bok, nisam te vidla 100 god.
Gdje si jesi živ ti opće
Josipeee, nisam te prepoznala 😊 (koristim ime josip radi foruma, not my real)
Zgodan autek, baš pristaje momku poput tebe
Gledam te već dugo vremena ali nisam znala jesi li zauzet ili single, pa jesi li?
Uglavnom da ne citiram 100% nudile se same što je meni kao dečku 90-ih i koji ima konzervativniji pogled bilo wow
Toliko wow da sam sve kazao bratu ili frendovima i provjeravao jesi li to pravi profili ili me netko prca, možda i oni?
Sve je real
Do tog trena mislio da likovi seru, oni koji govore da se pičke njima javljaju,
Ukupno je bilo 12 ženskih osoba, tri seoske svetice, cure koje glase za najpoštenije i najčednije, spike mama dela u školi, tata murjak, stroga familija, ona studira i muči se…
Dalje nebi, napisat samo da sam pristao na 2(ne istovremeno lol) od te dvije uspjelo mi se i ono malo zgaditi, cure zgodne i kulturne u javnosti, karakter bože sačuvaj, nebi to doveo mami za stol niti ženio
Kako moj prijatelj kaže
Sve su poštene dok su obučene.
Dakle @Solid_Snake samo rentaj mrcinski auto, uslikaj i objavi ako želiš drame ili free sexa
To je zicer
Moja deluzija očekivao "pepeljugu" kojoj ću se svidit "goli i bos" i koja će proći taj inicijalni materijalni test.
Not a single one my friend.