Fenix I ne uzvisujem se nad nikim, nikakve više razine, oni koji me bolje poznaju znaju da mi ni gradilište nije strano ni nikoji drugi fizički posao dan danas.
Po tonu posta prije nije tako djelovalo. Postavio si sebe iznad kolege. "Truje se kamenom vunom." Neznam pozadinu priče pa ću tu stat. Ak je mlatimudan, zajebava se tokom školovanja…troši pare roditelja, očekuje da će baš njemu pasti sjekira u med a kurca nije pomaknuo onda neka im bude.
Riječ je bila o kuglici sladoleda al ta kuglica simbolizira lihvarenje naše države. @Deadwalker
Zašto smo mi "najpametniji balkanci" koji stalno kukaju po tvojem?
Odi u Sloveniju, Lidl, kupi za 50 eura, kod nas izađe oko 77 eur za iste proizvode. Slovenija ima bolji standard i bolju platnu moć, nevezano za obrazovanje i struke. Imamo najveći PDV. Valjda je ljudima dopizdilo. Mogli bi reći da snalažljiv i sposoban nađe način. Država ima para, vi koji živite u Zagrebu pogledajte koliko infrastrukture stoji netaknuto dok se ulaže u nebitne stvari za današnje vrijeme, poput vojnog roka.
900 eura plaća bude po mjesecu, gdje su ostali troškovi koji broje u milijunima eura?
Radi takvog razmišljanja budem tipični zatucani balkanac i neka.
Nebum ti pisao da odjebeš, neda mi se svađat ni vrijeđat, nema to veze sa pozicijom. Mogu napisat da se ne slažem za pola napisanog. Pola si u pravu.