Mi smo zaključavali vrata u osnovnoj školi.
Blebletaonica 3.0
Ja sam zavrsio osnovnu krajem 80tih i onda je bilo normalno da na obadva ulaza imamo "dezurne" koji su unutra pustali ucenike i zapisivali ako udje netko od odraslih. Ne znam u kojem trenutku se to izgubilo u vecini skola ali, recimo, kcer je nedavno zavrsila OS Stenjevec i tamo se isto nije moglo unutra kada hoces. Za vrijeme sata zakljucano, kada je odmor teta cistacica ili domar pustaju unutra i uredno pitaju ako ne izgledas kao ucenik. Naravno to nista ne znaci jer najcesce ucenik napravi glupost ali barem neka vrsta kontrole na ulazu postoji.
Sto se tice stana nikada ne zakljucavamo ako smo doma jer imamo "kruska" kvaku tako da iz vana ne mozes uci bez kljuca, isto tako se ulaz u zgradu automatski zatvara i nema unutra ako nekome ne pozvonis ili ako nemas kljuc.
Također, inicijalno se nisu zaključavala, ali kasnije se krenulo jer su neki delikventi ulazili.
Domar je uglavnom uvijek bio spreman na otključavanje.
As I rained blows upon him, I realized there has to be another way!
Koji grad u slavoniji ima katedralu?
Požega, Đakovo, Osijek
Idem sutra na operaciju ciste u sinusu i devijacije septuma.
Ako vidite da nisam uspio pritisnuti raketicu do kraja dana, to je vjerovatan znak da nisam preživio.
Otkako znam za sebe, vječito dišem na desnu nozdrvu, i na to sam i navikao. Igrom slučaja kad mi je taj CT otkrio retinalnu cistu u lijevom obrazu, tako su uočili i da mi se hrskavica nosa počela deformisati ulijevo, pa je to uzrok što mi je lijeva strana nozdrve vječito začepljena.
Gore od toga ne može biti. Ako imaš imalo sličan slučaj devijacije kao kod mene, periši to. U sljedećoj godini ću nakon toliko vremena osjetiti kako je disati na obje nozdrve, i vjerujem da će se muke isplatiti.
Uh. to su meni još kao 16-godišnjaku preporučali da odem na operaciju i da ću imat problema kod nekog velikog napora jer ko klinac sam gadno pao na nos i vjerojatno je puklo nekaj unutra i krivo zaraslo pa mi je jedna nosnica više od 50 posto zatvorena i kad su sezone prehlade dišem na škrge.
Zbog toga ne mogu imati neki fizički napor, sport i sl. jer brzo otvaram usta kad ne mogu disat punim kapacitetom kroz nos pa se zapušem i moram stat. Sa tim budem i umro.
To ima neke prednosti, znam svirat kroz nos za Supertalent.
Ma kaj tebi, to sranje nisam nikad pušil. Mislim sve cigarete su sranje za zdravlje.
Nebi se reklo ali kupoval sam Marlboro i imao svaki put problema na kiosku jer teško sam izgovarao tu riječ sa kombinacijom slova mrlb pa mi se jezik spetljal kad sam izgovaral pa sam tražio samo malboro umjesto marlboro ali prodavač ili prodavačica je kužila kaj hoću, hehe!
Pred kraj pušačke ludosti pušil i kupoval Walter Wolf koja je još sad je čuvam napola puna kutija kao arhiva i dokaz jednog vremena koje je hvala Bogu iza mene.
Počeo sam da se pravim važan u srednjoj ko manje više svi, mladost ludost a kasnije prešlo i u naviku ali i ne u ovisnost da ne bih mogao bez tog sranja.
- Uređivano
Raziel imam, od 12 mjeseci njih 2 mi je funkcionalno obje nosnice, ali svaka na nekih 40%. Kad krenu alergije do kraja ljeta, samo jedna, a ponekad niti jedna. To je period kada "spavam" 3, 4h dnevno i ja sam tada mumija, hodajuci zombi. Rekao je doktor da operiram i da ce manje alergena biti u nosu i da cu se preporodit.
@StarFox_N ajmo skupa, boli nas kuki
chono U dilemi sam jer mi je doktor rekao da se u većini slučajeva to "vrati".
Neda mi se ići pod anesteziju i operirati nešto što će se vjerojatno vratiti na staro nakon par godina.
Za sada nosim Aquamaris slanu vodu za ispiranje s sobom.
I tu i tamo se inhaliram.
A i čuo sam da ima neka pumpica gdje fiziološku otopinu pod pritiskom nabiješ u jednu nosnicu pa sve izađe na drugu.
Ja imam devijaciju pa mi se slina stalno skuplja u nosu i grlu i nos mi je stalno zaljepljen